Borduurpakketten

De borduurpakketten die we hebben ontworpen, zijn ingedeeld in vier categorieën. Er zijn borduurpakketten van Mattie de Bruine, van W. G. van der Hulst, van Lianne Westrate en van Wilma Karels. U kunt de borduurpakketten bekijken door op de onderstaande afbeeldingen te klikken. Kijk ook eens bij nieuwsartikelen over borduren.


Let op: Alle borduurpakketten zijn uitverkocht

We gaan ons alleen nog maar richten op quilten en daarom stoppen we met onze borduurpakketten.


 

Borduurpakket Lianne Westrate

Borduurpakketten van foto's van Lianne Westrate

Borduurpakketten W.G.van der Hulst

Borduurpakketten van tekeningen van W.G. van der Hulst jr.

Borduurpakketten - borduurpakket

Borduurpakketten van aquarellen van Mattie de Bruijne

Borduurpakketten Wilma Karels

Borduurpakketten ontworpen door Wilma Karels

       

 

 

Borduurpakketten

Op deze site treft u een overzicht van de borduurpakketten die we in onze collectie hebben gehad. We zijn met de verkoop van borduurpakketten gestopt. Het is de bedoeling om op termijn alle patronen op de site te zetten, zodat u ze gratis kunt downloaden. Een duidelijke handleiding voor borduren kunt u al wel downloaden.

In onze winkel is wel borduurstof en -garen of -zijde van goede kwaliteit te koop. Wij lijsten onze borduurwerken altijd in bij Atelier Céramique in Barendrecht. (telefoon: 0180 - 611 528).

Heeft u liever een kant en klaar handgemaakt artikel? Kijk dan eens op www.scrapbasket.nl. Op deze site kunt u ook terecht voor het machinaal borduren van logo's etc. Kunt u bij ons niet slagen? Kijk dan eens op www.handwerk.nl. Op onze site treft u ook een ruim assortiment patchwork patronen.