Quilten - tijdschriften

Tijdschriften quilten en patchwork

Op deze pagina hebben wij verwijzingen staan naar allerlei tijdschriften over patchwork en quilten. Deze informatie is louter informatief. U doet bij aankoop rechtstreeks zaken met de uitgever van het betreffende tijdschrift.

Mocht u een link tegenkomen die niet meer werkt, laat het ons even weten via ons contactformulier. Veel plezier met het abonnement op een tijdschrift over patchwork en quilten!

Patchwork tijdschriften

De volgende magazines treft u aan op deze pagina: Australian Country Threads, Creative Crafter, Homespun, McCall's Quilting, Patchwork & Quilting, Quick Quilts, Quilt Magazine, Quilter's Newsletter, Quilter's World, Quilters Companion, Quilters Newsletter Magazine, Quilting Arts, The Quilter, Creative Expressions with Jenny Haskins, en natuurlijk QUILT & ZO.


Zie ook de andere categorieën tijdschriften: Borduren , Quilten , Handwerken , , ,

Australian Country Threads

Alles wat u behoort te weten over "country" patchwork en borduren. Gemakkelijke en duidelijke projecten m.b.t. patchwork, quilten, borduren, kruistteekpatronen en poppen maken. Zoveel variatie dat dit tijdschrift bij u zeker niet mag ontbreken. Wanneer u op zoek bent naar een "country" quilt om uw bank mee te versieren of een kruissteek patroon om uw muren te versieren... u vindt het hier.

Dit tijdschrift  hoort zeker thuis bij de mensen die van "country" houden.  U zult in staat zijn de warmte en huiselijkheid van de "country" stijl in te voeren in uw eigen huis.

Australian Country Threads in Nederland bestellen
Australian Country Threads is ook los of als abonnement te koop bij De Lapjesgaard in Amstelveen.

Creative Crafter

Dit tijdschrift bevat gedetailleerde patronen van professionele ontwerpers voor handwerk van hoge kwaliteit die met weinig moeite en tijd te maken zijn. Handwerk met als onderwerpen, plastic canvas, kruissteek, quilten, naaien, haken, bloemmotieven, hout en papier, eenvoudige schildertechnieken en borduurwerk. 

Homespun

Het meest favoriete tijdschrift in Australië over patchwork, quilten en borduren.

Het is een prachtig tijdschrift dat zowel de beginner als de gevorderde zal inspireren. Tenminste 10 schitterende projekten in elke aflevering, met stap-voor-stap instructies en een patroonbijlage.

U kunt leren om poppen en beren te maken, quilts en zoveel meer. Alles in een unieke stijl, welbekend als "Country" stijl. Homespun is een tijdschrift waardoor u met plezier thuis komt.

Homespun in Nederland bestellen
Een los nummer kunt u kopen via de site van Quilt it & Dotty op de pagina over tijdschriften en boeken. U kunt ook een abonnement nemen via de site van Quilt it & Dotty. Klik daarvoor op de afbeelding.

Homespun is ook los of als abonnement te koop bij De Lapjesgaard in Amstelveen.

McCall's Quilting

McCall's Quilting bevat schitterende quiltprojecten, zowel quilts voor een bed, muur, kleding als kleine projecten voor zowel de beginners als gevorderden. In elke aflevering veel creatieve ideëen met duidelijke stap-voor-stap instructies en patronen in kleur voor elk project. De patronen zijn gemakkelijk in gebruik en op een eenvoudige manier te bewaren.

Patchwork & Quilting

Een overvloed van schitterende nieuwe projekten, informatieve verhalen en foto's in dit tijdschrift.  Hedendaagse ontwerpen als ook de traditionele en antieke quilts.

Australian Patchwork & Quilting in Nederland bestellen
Australian Patchwork & Quilting is ook los of als abonnement te koop bij De Lapjesgaard in Amstelveen.

Quick Quilts

Quick Quilts Magazine is een tijdschrift dat met name geschikt is voor de beginnerder quilters. Het bevat schitterende foto's, duidelijke en gemakkelijke patronen met complete instructies. Elke aflevering biedt u de laatste hulpmiddelen, stoffen en technieken zodat u uw quiltprojecten op de juiste manier kunt vervaardigen. Tevens bevat elke aflevering de basis principes en technieken voor het quilten, stap-voor-stap instructies, kleurenfoto's en patronen voor quilten met de machine alsook het gebruik van het snijmes.

Quilt Magazine

Quit Magazine is geschreven voor zowel de beginner als de gevorderde en bevat alles met betrekking tot traditionele quilts. Artikelen over het leren van quilt technieken,  patronen op ware grootte van ca. 18 quilts inclusief instructies.

http://www.quiltmag.com/

Quilter's Newsletter

Quilter's Newsletter Magazine is een populair lifestyle tijdschrift voor quilters. Elk nummer van Quilter's Newsletter geeft nieuws van producenten, mogelijkheden om quilts van hoge kwaliteit te maken, de laatste quilttechnieken, en product nieuws. Quilter's Newsletter bevat complete instructies voor quilt projecten, suggesties voor de mooiste hedendaagse quilts, boekbesprekingen en website-reviews.

Quilter's World

Quilter's World Magazine, voorheen Quick & Easy Quilting, is voor quilters die weinig tijd hebben en gericht zijn op quilttechnieken die het mogelijk maken om een quilt van topkwaliteit te maken in een korte tijd. Elke nummer van Quilter's World is vol met ideeën die uren creativiteit en inspiratie beloven.

www.quilters-world.com/

Quilters Companion

"Homespun Quiters Companion" is een patchwork en quilting tijdschrift boordevol origineel patchwork waar u veel inspiratie mee zal opdoen. In elke bijlage 10 hand gemaakte traditionele quilts voor zowel de beginner als de gevorderde met duidelijke patronen.

Quilters Newsletter Magazine

"Quilters Newsletter Magazine" bevat heldere informatie voor zo'n 20 quilts, zowel traditioneel als modern. Tevens praktische quilttips en technieken.

Quilting Arts

"Qulting Arts" beschrijft een ruim aanbod van vaardigheden, inclusief bijdragen "hoe iets te maken", antwoorden op vragen van lezers, ervaren gast-leraren en artiesten. Verder veel met betrekking tot textiele werkvormen, verfraaïingen, oppervlakte ontwerpen en motieven.

www.quiltingarts.com/

The Quilter

"The Quilter", het vroegere tijdschrift "Traditional Quilter", is geschreven voor de quilt liefhebbers en betreft het laatste nieuws en tips om uw quilt projecten te verbeteren.  Alles met betrekking tot de welbekende klassieke quiltblokken als ook de meer moderne quilts. "The Quilter" biedt een grote variatie van inspiratie voor zowel de beginner als de gevorderde. Het tijdschrift geeft in elk nummer volledige, gemakkelijke patronen en duidelijke uitleg..

http://www.thequiltermag.com/

Creative Expressions with Jenny Haskins

Creative Expressions met Jenny Haskins is een must voor iedereen die houdt van creativiteit, naaien, borduren en quilten. Dit tijdschrift inspireert iedereen die het leest. Het bestaat uit 84 paginas vol met prachtige foto's, eenvoudig te volgen instructies en inspirerende ideeën. Bij elk nummer zit een extra patroonblad.
De wereldbekende machine borduurster Jenny Haskins, is de redacteur. Haar creativiteit en passie voor prachtige kleuren en haar visie op het leven "dat het nooit te laat is om te zijn wat je kan zijn" schittert op elke pagina. De luxe van dit tijdschrift zal u verbazen bij elke bladzijde die u omslaat. Of u een beginneling bent of een gevorderde naaister, borduurster of quiltster, we garanderen u dat u geinspireerd zult zijn om deze prachtige projecten te maken.

QUILT & ZO

QUILT & ZO is een tijdschrift voor iedereen die zich met quilten bezighoudt. Zowel de traditionele, de eigentijdse, de gevorderde zowel als de beginnende quiltster beleeft plezier aan dit tijdschrift. Het is altijd lastig om een doelgroep met een brede interesse te bedienen, maar het is QUILT & ZO in dit eerste nummer zeker gelukt.

Bij QUILT & ZO staat het quilten centraal en dat in de breedste zin van het woord. Het tijdschrift over patchwork en quilten geeft informatie over quiltevenementen & quiltprojecten, kijkt bij textielkunstenaressen over de schouder en levert bovendien met ieder nummer leuke quiltpatronen. En dat is wel wat waard: kijk maar eens in de winkel wat een patchwork patroon zoal kost. Bij QUILT & ZO zit in elk nummer een uitgebreid patroonblad met van alle besproken quilts het patroon.

Daarnaast belicht QUILT & ZO nieuwe technieken, geeft up-to-date informatie over nieuwe materialen en hulpmiddelen, bespreekt literatuur en houdt de lezer op de hoogte van quiltactiviteiten in binnen- en buitenland.