Partnerbijdragen

Hieronder treft u een lijst van partnerbijdragen aan. Veel leesplezier!

Stappenplan om te leren quilten: In dit artikel vind je een uitgebreid stappenplan waarmee je snel en eenvoudig de basisvaardigheden van het quilten onder de knie kunt krijgen.


Maak je regenjas uniek: Borduur- en stikselideeën voor een persoonlijke touch: De regenjas is een onmisbaar item in de garderobe van elke vrouw, vooral in een land waar het weer zo wisselvallig kan zijn als Nederland.


Een goede jas voor regenachtige dagen: Als je op een regenachtige dag buiten moet zijn, weet je hoe belangrijk een goede jas is. Gelukkig is er een perfecte oplossing: de regenjas. Deze jassen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en comfortabel.


Waar let je op als je zonnepanelen wil laten installeren? : Met zomers zoals die van de afgelopen jaren worden zonnepanelen steeds gunstiger.


Tips voor het kopen van een geschikte handbagage koffer: Heb jij nu nog geen handbagage koffer en loop je wel met het idee om er één te kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres.


Epoxy en polyurethaan gietvloeren: In dit artikel geven we je meer informatie over welke vloer opties er allemaal zijn. Ook vertellen we je waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een gietvloer. 


Voordelen van een waterdichte rugzak: Wanneer je veel buiten bent, dan is het handig dat je een waterdichte rugzak hebt.


Tips schooltas uitzoeken: Wanneer het schooljaar weer begint, zijn de eerstejaars studenten natuurlijk weer massaal op zoek naar een nieuwe stoere rugzak waar ze hun boeken in kunnen meenemen.


Op een quilt vakantie gaan: Eén van de mogelijkheden die je hebt voor een heerlijke vakantie, is een quilt vakantie. Als je het leuk vindt om te quilten, kan dit een goede optie zijn om voor te gaan.