Nieuwsbrief - 5 juli 2012

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

Deze nieuwsbrief krijgt u wat later dan u gewend bent. Er waren namelijk wat problemen met de site en de functie om nieuwsbrieven te versturen. Inmiddels werkt het weer, zoals u ziet.

In deze nieuwsbrief de aankondiging van het nieuwe cursus- en workshopprogramma.

Verder nogmaals de vermelding van de winkelsluiting i.v.m. de vakantie. Daarnaast natuurlijk de gebruikelijke tips en gratis patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Workshops
Workshops en cursussen

Het nieuwe overzicht van workshops is beschikbaar. Kijk gauw of er een leuke workshop of cursus voor u bij zit.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand juli
Het nieuwe blok van de maand heet "Snail`s variation". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Tips EQ7


Electric Quilt 7 - tip van de dag 19
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Teken een perfecte cirkel met het ellips gereedschap"

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Zomer-expositie Van Ootjes Get
Zomer-expositie Van Ootje’s Gôet
Van 10 juli tot en met 18 augustus 2012 zal in Bunschoten-Spakenburg een expositie worden gehouden van circa 100 handgemaakte quilts. Deze zijn door enkele dames gemaakt.

Vakantie
Vakantie
In verband met de vakantie is onze winkel enkele weken gesloten. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli is de winkel nog open. U bent daarna weer welkom op vrijdag 10 augustus.

Slapende kat gratis patroon
Slapende kat in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Slapende kat.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2012 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Quilt begrippen

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Quilttermen

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7