Nieuwsbrief - 1 mei 2012

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

We kijken terug op een geweldige Koninginnedag die we dit jaar in Veenendaal gevierd hebben.

In deze nieuwsbrief treft u een vrolijk voorjaarspatroon aan. Verder een workshop van Alie de Boer over kleine projecten, zoals yoyo`s en hexagons.

Sandra Moesbergen kondigt een blok van de maand aan en natuurlijk krijgt u bij ons in de winkel een gratis patroon bij elke aankoop.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Workshop yoyo
Workshop kleine projecten
Bij deze workshop worden kleine projectjes behandeld, zoals de bekende yoyo`s en hexagons. Er is nog plaats voor enkele deelnemers. Kijk voor meer informatie op de pagina met workshops.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand mei
Het nieuwe blok van de maand heet "Waterlelie". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Tips EQ7


Electric Quilt 7 - tip van de dag 17
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Sla een afbeelding die u overtrekt samen met uw blok op."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Tegelmuseum expositie quilts
Tegelmuseum Otterlo
In de nieuwsbrief van maart kondigden we een expositie van quilts in het Tegelmuseum aan. We krijgen erg enthousiaste reacties van onze klanten. Dus als u nog twijfelde: de expositie "Quilts en antieke tegels" is de moeite waard en is nog tot 28 mei te zien.

Deze expositie is vlakbij onze winkel, ongeveer een kwartier rijden.

Quilt blok van de maand
With needles and threads...
Sandra Moesbergen kondigt een blok van de maand aan in een kort artikeltje: With needles and threads...

West Highland White Terrier gratis patroon
West Highland White Terrier in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een West Highland White Terrier.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2012 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.


En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Quilt begrippen

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Quilttermen

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7