Nieuwsbrief - 9 augustus 2011

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

Deze nieuwsbrief is door onze vakantie iets later dan u gewend bent. We hebben een heerlijke vakantie in Duitsland achter de rug. In de volgende nieuwsbrief hopen we een fotoverslag te plaatsen.

In deze nieuwsbrief een aankondiging van een expositie van borduurwerken in het verzetsmuseum. Daarnaast de gebruikelijke EQ7 tip.

De winkel is weer geopend op 11 augustus 2011. U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Workshops en cursussen 2011 2012
Workshops en cursussen
Er is bij diverse workshops en cursussen nog ruimte voor deelnemers. Zo is er bijvoorbeeld nog plaats op de basiscursus quilten die in september start. Kijk eens bij het overzicht van workshops en cursussen 2011 - 2012 of er iets voor u bij is. Er is veel variatie in werkvormen en technieken.

Gratis blok van de maand quilten patroon


Blok van de maand augustus: nog een verrassing
De medewerker die de blokken van de maand elke keer op de site zet, is nog op vakantie. Daarom is het blok van augustus nog even een verrassing. Zodra het blok online staat, laten we het weten.
Tentoonstelling elke dag een draadje
Elke dag een draadje
De tentoonstelling "Elke dag een draadje... Borduren in gevangenschap 1940-1945" is gewijd aan een prachtige collectie borduurwerken, gemaakt door vrouwen in gevangenschap tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Tentoonstelling Quiltersgilde 2011
Algemene tentoonstelling Quiltersgilde
We hopen ook aanwezig te zijn tijdens de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde 2011: 12, 13 en 14 september 2011 in de Pieterskerk in Leiden.

Kom ook gezellig langs bij onze kraam. In verband met het 10 jarig bestaan van onze winkel krijgt iedere klant een leuke attentie!

Tips EQ7


Electric Quilt 7 - tip van de dag 8
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Maak een nieuw blok met het ‘Serendipity’ gereedschap."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Poesje gratis patroon
Jong poesje in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Jong poesje.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2011 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.


En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Quilt begrippen

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Quilttermen

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7