Terug naar het nieuwsoverzicht.

Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde

Door: Wilma Karels

De algemene tentoonstelling is dit jaar in de Eusebiuskerk in Arnhem. Ook dit jaar zullen wij op de tentoonstelling aanwezig zijn. De selectiecommissie gaat een keuze maken uit alle quilts die zijn ingezonden. Honderden prachtige quilts worden in de kerk opgehangen.

Tijdens de Algemene Tentoonstelling in Arnhem is op vertoon van het toegangskaartje de uitkijktoren van de kerk gratis te bezichtigen. U heeft een uniek uitzicht over de Rijn. De Eusebiuskerk is de enige kerk in West Europa die een uitkijktoren heeft. In de kerk is een lift (met liftboy) aanwezig.

Deze keer zijn wij de volgende dagen met een kraam aanwezig: (dagelijks van 10.00-17.00 uur)
maandag 8 september
dinsdag 9 september
woensdag 10 september

Op dinsdag 9 september is Heleen Pinkster ook de hele dag aanwezig. Zij zal onder andere haar boeken (gesigneerd) verkopen.

Natuurlijk zullen we onze klanten weer in de watten leggen tijdens deze bijzondere dagen. Elke klant krijgt van ons een gratis blok van de maand en een lapje uit de lappenmand.

Kom ook langs op de Algemene Tentoonstelling!

Meer informatie over de Algemene Tentoonstelling treft u aan op de site van het Quiltersgilde. Hier staat ook informatie over de route en het parkeren.

Fotoverslagen van de tentoonstellingen van vorige jaren:
- Fotoverslag algemene tentoonstelling 2007
- Fotoverslag algemene tentoonstelling 2006
- Fotoverslag algemene tentoonstelling 2005

tentoonstelling quilten 2006
Impressie Algemene tentoonstelling: een lapje kiezen uit de lappenmand is soms best lastig. Klik op de afbeelding om naar het fotoverslag van 2007 te gaan.

 

Quiltersgilde - 2 september 2008