Algemene Tentoonstelling 2005

De algemene tentoonstelling was dit jaar in de Lebuïnuskerk te Deventer. Op deze pagina treft u een fotoverslag aan.

De selectiecommissie had een keuze gemaakt uit alle inzendingen. Ook dit jaar was er weer 'voor elk wat wils' is. Honderden prachtige quilts waren in de kerk opgehangen.

De dames van het Quiltersgilde hadden daarnaast in Deventer ook een leuke winkelroute samengesteld. En iedere dag waren er demonstraties en een aantal inloopworkshops. Een lijst hiervan, en van de winkels, vindt u in het septembernummer 2005 van Quiltnieuws, het blad van het quiltersgilde.

Het was ontzettend leuk om alle reacties van de quilters uit heel Nederland mee te maken. Zie onderstaande foto’s voor meer gedetailleerde informatie.

Elke klant kreeg een gratis blok van de maand, een lapje uit de lappenmand én een in kleurendruk uitgevoerd programmaboekje van de workshops en cursussen.

Fotoverslag

Klik op een foto voor een vergroting van 640 x 480 pixels!


 


Voor borduren, borduurpakketten, quilten, quiltpakketten, handwerken, workshops, cursussen, patchwork, handwerkstoffen, quiltstoffen, borduurstoffen, DMC-garen, Anchor-garen, borduurpakketten van der Hulst, van Mattie de Bruine en eigen borduurpakketten.