Quiltvakantie - Verenigde Staten

Overzicht

Vorige reis

Volgende reis

 

De bakermat van het quilten is te vinden in de Verenigde Staten. Waarom niet eens op reis naar dat land om deel te nemen aan quiltworkshops in het typische Amerikaanse landschap?

Dit vakantiehuisje is gelegen in de mooie tuin vlak bij de Brandwine Valley ten zuidoosten van Pennsylvania. In deze omgeving zijn veel musea en mooie tuinen. Het is op 30 minuten afstand van het "Quilters Paradise".

Er worden verschillende quiltworkshops gegeven. Onder andere een workshop 'Paper Piecing'. Welke workshops het precies allemaal zijn, kunt u hier zien. Deze zijn wel in het Engels. Er is ook een quiltworkshop met accommodatie van drie dagen en twee nachten. Dit kan in het weekend zijn, maar het kan ook doordeweeks.

Website: http://www.lownescreations.com

"This country cottage is located in a quiet charming garden setting nestled in the historic Brandywine Valley of southeastern Pennsylvania. You will find a wonderful assortment of world-class museums and gardens. For the quilting enthusiast, Lancaster County "Quilter's Paradise" is 30 minutes west of West Chester. There is only one cottage on the property and you will be able to relax and enjoy the countryside in complete privacy."