Nieuwsbrief - 8 juli 2013

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quilters,

De zomer begint nu aardig op gang te komen! Hoog tijd dus om het nieuwe overzicht met workshops en cursussen bekend te maken. In deze nieuwsbrief treft u het aan.

Verder nog de gebruikelijke gratis patronen en EQ7 tips.

Let op: de winkel is i.v.m. de vakantie gesloten van 27 juli tot en met 17 augustus. De laatste dag dat de winkel open is, is 26 juli en u bent weer welkom op 23 augustus.

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels
 

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand juni
Het nieuwe blok van de maand heet "1/4 Parasol". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Workshops patchwork en quilten
Nieuwe workshops seizoen 2013 - 2014

De nieuwe workshops van het seizoen 2013 -  2014 staan online op de pagina met workshops!

Workshops patchwork en quilten
Cursus patchwork & quilten seizoen 2013 - 2014

De nieuwe cursus patchwork & quilten van het seizoen 2013 -  2014 staat online op de pagina met cursussen!

Tips EQ7
Electric Quilt 7 - tip van de dag 31

Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Om verzekerd te zijn van vierkante blokken in de border, gebruikt u een borderstijl met "Tile" (tegel) in de naam."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Jubileum Laura's Quiltatelier
Herinnering: Quilttentoonstelling
In de vorige nieuwsbrief wezen we u er al op, maar wellicht heeft u het gemist: Van dinsdag 25 juni t/m zaterdag 20 juli 2013 wordt het tienjarig jubileum gevierd van Laura’s Quilt-atelier.

Zebra gratis patroon
Zebra in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Afrika". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Zebra.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2013 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Wilma Karels op Facebook

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Wilma Karels op Facebook

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7