Nieuwsbrief - 3 juni 2013

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

De winkel van collega Laura's Quilt-atelier in Amersfoort bestaat dit jaar 10 jaar. In deze nieuwsbrief een aankondiging van een tentoonstelling ter gelegenheid van dit jubileum. We werken al 10 jaar op een prettige manier samen met Laura Strating en we feliciteren haar vanaf deze plaats met dit mooie jubileum!

Verder een nieuw blok van de maand en natuurlijk de gebruikelijke tip voor Electric Quilt 7. Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels
 

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand juni
Het nieuwe blok van de maand heet "Flowers in June". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Jubileum Laura's Quiltatelier
Jubileum Laura’s Quilt-atelier
Van dinsdag 25 juni t/m zaterdag 20 juli 2013 wordt het tienjarig jubileum gevierd van Laura’s Quilt-atelier.

Tips EQ7
Electric Quilt 7 - tip van de dag 30

Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Voeg eenvoudig foto’s met speciale effecten toe aan projecten."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Waterbuffel gratis patroon
Waterbuffel in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Afrika". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Waterbuffel.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2013 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Wilma Karels op Facebook

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Wilma Karels op Facebook

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7