Nieuwsbrief - 8 april 2013

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quilters,

In deze nieuwsbrief staat belangrijk nieuws over ons gezin... 

Verder een aankondiging van de borduurpakketten die nu downloadbaar zijn op onze site. Daarnaast natuurlijk de gebruikelijke tips en gratis patronen.

Let op!
Op 27 april is onze winkel gesloten in verband met "Dag Koninginnedag" in Ede.

Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand april
Het nieuwe blok van de maand heet "Lentebloem". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Emmy Karels
Emmy geboren!
Vorige week - 28 maart - is er bij ons een gezonde dochter geboren! Haar naam is Emmy en ze ontwikkelt zich voorspoedig.

Borduurpakketten
Borduurpakketten gratis downloaden
We hebben jarenlang borduurpakketten ontworpen en via onze website en winkel verkocht. Daar zijn we sinds enige tijd mee gestopt.

We hebben besloten om de patronen van de borduurpakketten gratis op onze site beschikbaar te stellen. U treft nu dus bij elk borduurpakket een downloadknop aan. Daarmee kan een PDF-kit gedownload worden met het complete telpatroon, een beschrijving van het garen en een handleiding.

Tips EQ7
Electric Quilt 7 - tip van de dag 28

Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Bezoek de website van EQ7 voor nieuwtjes en extra producten of stoffenbibliotheken."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Struisvogel gratis patroon
Struisvogel in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Afrika". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Struisvogel.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2013 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Wilma Karels op Facebook

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Wilma Karels op Facebook

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7