Nieuwsbrief - 4 maart 2013

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

Leuk om de reacties te lezen op onze Facebookpagina. Nieuwsbrieflezers krijgen op deze manier voor ons een gezicht!

De vorige keer kondigden we het nieuwe boek van Heleen Pinkster aan: foundationpiecing in de zee. Er zat toen in een fout in de bestelknop, waardoor sommige klanten problemen ondervonden. Inmiddels is het gerepareerd. Excuses voor het mogelijke ongemak.

In deze nieuwsbrief de aankondiging van een leuke expositie. Tevens verzorgt Quiltatelier Vlijtig Liesje weer een Quiltrondvaart op de Vecht.

Tenslotte natuurlijk weer de gebruikelijke gratis tips en patronen.

Let op!
Op 29 en 30 maart is onze winkel gesloten in verband met goede vrijdag.

Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand maart
Het nieuwe blok van de maand heet "Bromelia". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Expositie
Expositie
Museum de Kantfabriek organiseert een unieke en mooie expositie "Schitterend geplooid"
 

Quiltrondvaart
Quiltrondvaart op de Vecht
Ga mee met de nieuwe Quiltrondvaart op de Vecht. Een dag boordevol gezelligheid, lekker eten en genieten van een van de mooiste rivieren van Nederland.

Tips EQ7
Electric Quilt 7 - tip van de dag 27

Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Bezoek de website van EQ7 voor nieuwtjes en extra producten of stoffenbibliotheken."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Impala gratis patroon
Impala in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Afrika". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Impala.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2013 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Wilma Karels op Facebook

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Wilma Karels op Facebook

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7