Nieuwsbrief - 4 februari 2013

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

Deze nieuwsbrief bevat wat meer berichten dan u gewend bent. Allereerst had u het gratis patroon van januari nog tegoed. Daarnaast is het patroon van februari beschikbaar: een leuk Valentijnhart...

We kondigen enkele workshops aan waar nog plaatsen beschikbaar zijn.

Daarnaast treft u in deze nieuwsbrief informatie aan over het nieuwe boek van Heleen Pinkster. U kunt het bij ons bestellen of vraag er naar bij uw eigen quiltwinkel.

Verder hebben we sinds enige tijd een eigen pagina op Facebook gemaakt. Daar kondigen we de patronen en nieuwtjes ook aan. Dat maakt het gemakkelijker om ze met uw vriendinnen te delen.

Tenslotte de gebruikelijke tip voor EQ7 en het blok van de maand dat u in de winkel van ons krijgt.

Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand januari
Het nieuwe blok van de maand heet "Stars and flower buds". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand februari
Het nieuwe blok van de maand heet "Secret Valentine". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Foundation piecing in de zee
Nieuw boek Heleen Pinkster
Heleen Pinkster heeft een nieuw boek uitgegeven. Het bevat de patronen van de zeedieren. U kunt het boek bekijken via de pagina foundationpiecing in de zee.

Er is vanaf die pagina ook een gratis patroon uit het boek te downloaden. 

Workshop quilten
Workshop log cabin liniaal
Binnenkort verzorgt Alie de Boer een workshop in onze winkel over het gebruik van een Marti Michell liniaal om een log cabin quilt te maken. Er is nog plaats bij deze workshop!

Workshop machinequilten
Workshop machinequilten vervolg
In maart verzorgt Sandra Moesbergen een workshop machinequilten in onze winkel. Er is nog plaats bij deze workshop.

Tips EQ7
Electric Quilt 7 - tip van de dag 26

Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Stoffen kunnen zich aanpassen aan de maat van het blok."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Facebook
Wilma Karels op Facebook

Wij hebben sinds kort ook een Facebook-pagina waarop we nieuwe blokken en activiteiten aankondigen. U kunt de pagina hier vinden: Wilma Karels op Facebook.

We zouden het prettig vinden als u onze Facebookpagina liked.

Neushoorn gratis patroon
Neushoorn in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Afrika". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Neushoorn.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2013 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Wilma Karels op Facebook

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Wilma Karels op Facebook

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7