Nieuwsbrief - 3 december 2012

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

 

Beste quilters,

Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand januari
Het nieuwe blok van de maand heet "Lovely hidden star". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Facebook
Wilma Karels op Facebook

Wij hebben sinds kort ook een Facebook-pagina waarop we nieuwe blokken en activiteiten aankondigen. U kunt de pagina hier vinden: Wilma Karels op Facebook.

We zouden het prettig vinden als u onze Facebookpagina liked.

Newfoundlander gratis patroon
Newfoundlander in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Newfoundlander.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2012 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Wilma Karels op Facebook

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Quilttermen

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7