Nieuwsbrief - 2 oktober 2012

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

Het was weer erg gezellig op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde in Deventer! Het is erg leuk om zoveel quilters te ontmoeten en natuurlijk om zoveel prachtige quilts te zien. Binnenkort zetten we een fotoverslag op onze website.

In deze nieuwsbrief alvast de aankondiging van de Quiltmarkt in Bennekom. Daarnaast natuurlijk de gratis patronen en tips.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel in Ede.

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Quilt ontwerp kiezen
Quiltontwerp kiezen
Wist u dat er bij het onderdeel quiltontwerp kiezen op deze site al meer dan 1000 verschillende quilts te zien zijn? Wellicht iets om uw vrienden op Facebook op te attenderen?

Quiltmarkt 2012
Quiltmarkt "Art & Amish"

Binnenkort is er weer een quiltmarkt in Bennekom. Hieronder alvast de informatie. Let op: onze winkel is op deze dag gesloten omdat wij op de quiltmarkt aanwezig zijn.

Quiltwinkels - lezing - demonstraties - expositie - workshops
Datum: Zaterdag 10 november 2012
Entree € 4,50
Tijd: 9.30 - 16.00 uur
Adres: "De Brink". Brinkstraat 39 Bennekom

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand oktober
Het nieuwe blok van de maand heet "The Priscilla" en "The Mayflower". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Tips EQ7


Electric Quilt 7 - tip van de dag 22
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Gebruik FILE>Export Image (bestand>exporteer afbeelding) om een afbeelding met hoge resolutie te maken van uw blokken en quilts.

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Fret gratis patroon
Fret in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Fret.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2012 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Quilt begrippen

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Quilttermen

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7