Nieuwsbrief - 4 juni 2012

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

In deze nieuwsbrief de aankondiging van onze vakantie. Verder de gebruikelijke tips en gratis patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Workshops
Workshops
Het nieuwe overzicht van workshops komt in de loop van de maand juni op onze website. In de volgende nieuwsbrief zullen we het complete overzicht aankondigen.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand juni
Het nieuwe blok van de maand heet "Waterlelie 2". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Tips EQ7


Electric Quilt 7 - tip van de dag 18
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Maak een zwart-wit of een sepia kleurige afbeelding"

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Vakantie
Vakantie
In verband met de vakantie is onze winkel enkele weken gesloten. Op 8 juli is het de laatste zaterdag dat de winkel open is. U bent op vrijdag 10 augustus weer welkom.

Witte sierduif gratis patroon
Witte sierduif in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Witte sierduif.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2012 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.


En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Quilt begrippen

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Quilttermen

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7