Nieuwsbrief - 4 september 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quiltsters en borduursters,
Er is weer aardig wat nieuws over quilten te vertellen deze maand.
Het quiltseizoen is weer begonnen!


Workshops en cursussen:

In de maand september starten alle cursussen weer. Machinequilten - basis is al vol, maar voor handquilten in de ring zijn nog drie plaatsen. Voor de basiscursus op de maandag is ook nog plaats. Wie heeft nog een klein zetje nodig om zich aan te melden? Volgende week maandag is de eerste bijeenkomst al! Klik op de afbeelding om naar de pagina met cursussen en workshops te gaan.

blok van de maand quilten gratis patroon
Blok van de maand

Er is weer een nieuw gratis blok van de maand op onze site geplaatst met diverse mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.
Quiltvakantie
Els Feteris van de Bobbin patchwork-patronen verzorgt ieder jaar een quiltweekend. Ook dit jaar is dat weer het geval. Op ons overzicht met quiltvakanties staat een pagina met deze activiteit van Els.
quiltweekend Els Feteris

Tentoonstelling
Ook dit jaar hopen we met onze winkel op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde te staan. Vorig jaar was het een succes en het is erg leuk om ook eens "quilters van ver" te ontmoeten. Ik kan hier heel kort over zijn: van harte welkom! Kijk op onze pagina over de tentoonstelling voor meer informatie.

nijtmans naaimachines
Nieuwsberichten

De nieuwsberichten lopen deze keer uiteen van een bericht over merklap leren ontwerpen bij kunstkring Ruurloo tot het 50-jarig bestaan van Nijtmans Naaimachines. Meer nieuws op de pagina met nieuwsartikelen over handwerken.

Wijzigen emailadres
Mijn webmaster heeft een nieuwsbrievenmodule gebouwd waardoor ik nu naar alle 2000 emailadressen in één keer de nieuwsbrief kan versturen. Met dank! Als u uw emailadres wilt wijzigen of u voor de nieuwsbrief wilt afmelden, kunt u dat doen door middel van de link onderaan deze email.
Vlaamse Gaai in de winkel
Elke klant krijgt bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van bosdieren. In september krijgt u een gratis blok van een vlaamse gaai: zie afbeelding hiernaast.
egel quilten paper piecing