Nieuwsbrief - 5 maart 2012

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

In deze nieuwsbrief de aankondiging van een tentoonstelling vlak bij onze winkel. Een leuke gelegenheid om na afloop van een bezoek aan de expositie bij ons langs te komen!

Daarnaast de gebruikelijke gratis tips en patronen. Wat dacht u van het patroon van een Zebravink?

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Tentoonstelling quilts en tegels
Tentoonstelling in het Tegelmuseum
Het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo (vlakbij Ede!) exposeert van 11 maart tot en met 28 mei een fraaie combinatie van moderne quilts en antieke tegels.

Het tegelmuseum is 15 minuten rijden van onze winkel.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand maart
Het nieuwe blok van de maand heet "Narcis-ster". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Tips EQ7


Electric Quilt 7 - tip van de dag 15
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Voeg speciale effecten toe aan uw foto’s."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Zebravink gratis patroon
Zebravink in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Zebravink.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2012 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.


En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Quilt begrippen

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Quilttermen

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7