Nieuwsbrief - 7 november 2011

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

Ondanks het mooie najaarsweer krijgt u deze keer toch een gratis patroon met de naam Happy Umbrella. Verder verzorgt Johanna de Jong binnenkort een leuke workshop kartonnage.

In deze nieuwsbrief ook informatie over quiltreizen naar de Amish in Amerika. Daarnaast natuurlijk weer de gebruikelijke tips en patronen.

Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Workshop kartonnage


Workshop Kartonnage
Op 19 november verzorgt Johanna de Jong een workshop kartonnage voor beginners. U maakt een tissuedoos of een fotoboekje/lijstje. Kijk voor meer informatie op de pagina met workshops.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand november
Het nieuwe blok van de maand heet "Happy Umbrella". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Vakantie Amish Amerika
Vakantie Amish Amerika
Laura Strating van Laura`s Quiltatelier in Amersfoort organiseert regelmatig Quiltvakanties naar de Amish. In dit artikel leest u achtergrondinformatie over de Amish en de reizen naar Amerika.

Tips EQ7


Electric Quilt 7 - tip van de dag 11
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "Gebruik ‘My Library’ (mijn bibliotheek) om de verzameling van uw favoriete blokken, stoffen, layouts, borduursels en foto’s te organiseren. Op deze manier heeft u eenvoudig toegang tot uw voorkeur vanuit allerlei projecten."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Chihuahua puppy gratis patroon
Chihuahua puppy in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Chihuahua puppy.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2011 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.


En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Quilt begrippen

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Quilttermen

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7