Nieuwsbrief - 4 juli 2011

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

Beste quilters,

Bedankt voor de vele reacties ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van onze winkel! 

In deze nieuwsbrief de aankondiging van de nieuwe workshops en cursussen voor het seizoen 2011 - 2012. Het is weer een gevarieerd programma geworden.

Let verder op de vakantiesluiting die deze maand ingaat. Tenslotte de gebruikelijke gratis patronen en EQ7 tips. Tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

 

Workshops en cursussen 2011 2012
Workshops en cursussen
Het nieuwe overzicht van workshops en cursussen 2011 - 2012 staat op de website! Er is weer veel variatie in werkvormen en technieken. 

Wij gaan op vakantie!
Vakantie
De winkel is i.v.m. vakantie gesloten van D.V. 11 juli t/m 11 augustus 2011. Deze week op 8 en 9 juli is de winkel nog open. Daarna bent u op vrijdag 12 augustus weer van harte welkom!

Algemene tentoonstelling Quiltersgilde
We hopen ook aanwezig te zijn tijdens de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde 2011: 12, 13 en 14 september 2011 in de Pieterskerk in Leiden.

Gratis blok van de maand quilten patroon


Blok van de maand juli

Het nieuwe blok van de maand heet "Flying Geese". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Tips EQ7

Electric Quilt 7 - tip van de dag 7
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: 
"Wilt u op stof printen? Gebruik het nieuwe Print-Foto-layout gereedschap van EQ7. Dit nieuwe gereedschap laat u meerdere foto’s van maat veranderen en een plaats geven op de stof. Er blijven nu geen nutteloze restjes stof over..."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Dwergschnauzer gratis patroon
Dwergschnauzer in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Dwergschnauzer.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2011 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.


En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Geschiedenis quilten

Quilt begrippen

Quilttermen

Quilt patronen

Quiltontwerp kiezen

EQ7 quilt softwareQuiltsoftware EQ7