Nieuwsbrief - 3 juli 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quiltsters en borduursters,

Vakantietijd… en tóch een nieuwsbrief. De site blijft namelijk ook tijdens de vakantie in beweging.

Let op!

Onze winkel is in verband met vakantie gesloten van 7 juli tot en met 22 juli én op zaterdag 12 augustus.

picasa

Gratis programma

Voor het organiseren en bewerken van foto’s gebruik ik tegenwoordig het programma ‘Picasa’ van Google. Het is een gratis programma wat je kunt downloaden en in enkele minuten installeren. Je kunt heel gemakkelijk je foto’s op de computer ordenen en er ook leuke dingen mee doen, zoals een fotocollage maken. Het bewerken van foto’s is ook erg gemakkelijk. Ik heb een speciale pagina gemaakt met enkele dingen die je met het programma kunt doen. Probeer het eens uit!

Blok van de maand

Er is weer een nieuw gratis blok van de maand op onze site geplaatst met diverse mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.

blok van de maand
naaimachine

Nieuwsberichten

Ook deze maand weer enkele nieuwsberichten over quilten, borduren of naaimachines. Eén ervan til ik er even bovenuit: ‘Oude naaimachine als meubelstuk’. Het artikel gaat over een naaimachinehandelaar die al 35 jaar naaimachines verzamelt.

Quiltvakantie

Onlangs kregen we bericht van Sylvie van de Schoot. Zij woont in Frankrijk en zij organiseert quiltvakanties. Op onze site hebben we nu een pagina waarop zij haar quiltvakantie in Frankrijk presenteert. Je kunt vervolgens doorklikken naar haar eigen site. Dus als u nog geen plannen hebt voor de vakantie: grijp uw kans!

quiltvakantie frankrijk

Gezinspagina

De gezinspagina is behoorlijk uitgebreid. Er is nu een onderverdeling gemaakt naar diverse thema’s en elk gezinslid heeft een eigen pagina. Ook staan er wat foto’s op van de plek waar deze week weer naar op vakantie gaan.

familie karels

Fazant in de winkel

Elke klant krijgt bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van bosdieren. In juli krijgt u een gratis blok van een fazant: zie afbeelding hiernaast.