Nieuwsbrief - 3 januari 2011

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

Allereerst wens ik u een gelukkig 2011 toe! Ook in het nieuwe jaar hopen we u weer van dienst te kunnen zijn.

In deze nieuwsbrief de aankondiging van de jaarlijkse opruiming. Daarnaast melden we een expositie bij ons in de buurt. Misschien aardig om de expositie met een bezoek aan onze winkel te combineren?

Verder natuurlijk de gebruikelijke gratis tip en patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

Opruiming
Opruiming!
Zet even in uw agenda: Vrijdag 14 en zaterdag 15 januari is het weer de jaarlijkse opruiming in onze winkel. Kom gezellig langs en profiteer van leuke kortingen!

Voor elke klant is er - zoals altijd bij onze opruiming - een gratis lapje uit de lappenmand.

EQ7 handleiding
Electric Quilt 7 overzichtspagina
Alle informatie over EQ7 staat nu netjes bij elkaar op een overzichtspagina.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand januari
Het nieuwe blok van de maand heet "Goose Frame". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Tips EQ7


Electric Quilt 7 - tip van de dag 1
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: 
"Direct (Engelstalige) hulp bij meerdere menuopties"

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden

Expositie Sandra Moesbergen


Tentoonstelling Sandra Moesbergen
Tot zaterdag 15 januari 2011 is er een expositie van quilts van Sandra Moesbergen in de bibliotheek van Cultura in Lunteren.

Sandra rekent zich al elf jaar tot het gilde der quilters en blijft nieuwe mogelijkheden en technieken ontdekken. Haar voorkeur gaat uit naar de applicatietechniek, maar ook met "log cabin" en "paper piercing" kan Sandra goed uit de voeten. Meer informatie over de expositie op de site van Sandra.


Kat - gratis blok van de maand
Kat in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Huisdieren". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een kat.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2011 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.