Nieuwsbrief - 6 december 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

De winter is duidelijk begonnen! Prachtig die witte deken overal om ons heen. Wel wat lastiger in het verkeer natuurlijk.

Bedankt voor de positieve reacties op het fotoverslag van de Algemene Tentoonstelling!

In deze nieuwsbrief berichtjes over een workshop van Alie de Boer, een expositie van een quiltgroep, gratis patronen en tips.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

Crazy quiltje workshop
Workshop crazy antieke quilt
Op 8 januari 2011 verzorgt Alie de Boer een workshop crazy antieke quilt. Bij deze workshop maakt u een aanzet voor een antieke quilt. U krijgt verschillende patronen aangereikt en maakt daar uw persoonlijke quilt van. Lees de details op de pagina met workshops.

EQ7 handleiding
Electric Quilt 7 handleiding
De nederlandstalige handleiding met lessen EQ7 is gereed. De afgelopen maand zijn alle bestellingen verzonden.

Wilt u EQ6 upgraden of EQ7 bestellen? Plaats dan nu uw bestelling via de pagina met aanbiedingen EQ7.

Kijk voor meer informatie bij de inhoudsopgave van de handleiding.
Kijk ook eens bij de verschillen tussen EQ6 en EQ7

Quiltgroep stARTers tentoonstelling
Quiltgroep StARTers expositie
Quiltgroep stARTers, onder leiding van Alie de Boer, laat haar werk zien! De quiltgroep is nu een jaar bezig met allerlei klassieke en moderne quilttechnieken. U wordt van harte uitgenodigd om een blik te werpen op de eerste resultaten.

Details:
- 2 t/m 29 december 2010
- Bibliotheek Renkum, Europalaan 43, 6871 ZA
- open: ma t/m vr 14.00 - 17.30 en za 11.00 - 14.00 uur
- Demonstratieles: 10-12-2010 van 14.00 - 16.00 uur
- meer info: aliedeboer-waanders@hetnet.nl

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand december
Het nieuwe blok van de maand heet "The Palm". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ6 en EQ7 gebruikers!

Gratis workshop EQ6

Electric Quilt - tip van de dag 29
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand is aan de beurt: 
"Als u niet alle quiltgereedschappen kunt zien met de huidige instelling van uw beeldscherm, dan kunt u het context menu gebruiken om de knoppen kleiner te maken, of de werkbalk een andere positie geven."

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden

Quilt & Zo december 2010

Quilt & Zo ligt weer in de winkel!
Het nieuwe nummer van Quilt & Zo staat weer bol van de projecten die de donkere dagen voor de kerst nog gezelliger maken. Lees alles over de klosjesquilt of maak een heerlijke flanellen diamantenquilt in warme kleuren. Naai nog snel het prachtige geborduurde kussen of ga gewoon eens lekker zitten om te genieten van de prachtige quilts van Anco Brouwers en Cherilyn Martin.

IJsbeer - gratis blok van de maand
IJsbeer in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een IJsbeer.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.