Nieuwsbrief - 8 november 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

In deze nieuwsbrief een fotoverslag van de Algemene Tentoontstelling van het quiltersgilde. Het is altijd een heel werk. Dus vandaar dat het even duurde.

Verder de gebruikelijke nieuwtjes, tips en patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

EQ7 quilt software
Electric Quilt 7 handleiding
Heleen Pinkster heeft de nederlandstalige handleiding met lessen EQ7 gereed. Tussen nu en twee weken wordt e.e.a. gedrukt en verzonden. Wilt u zeker zijn van levering in november? Plaats dan nu uw bestelling via de pagina met aanbiedingen EQ7.

Kijk ook eens bij de verschillen tussen EQ6 en EQ7

Stitchery workshop
Workshop Stitchery
Op 18 december 2010 verzorgt Alie de Boer een workshop Stitchery. U maakt een klein borduurwerkje waarbij verschillende steken aan bod komen.

Kijk voor meer informatie op de pagina met workshops.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand november
Het nieuwe blok van de maand heet "Tangled Star Variation". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ6 en EQ7 gebruikers!

Gratis workshop EQ6

 

Electric Quilt - tip van de dag 28
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand is aan de beurt: 
"Om een project uit een eerdere versie van EQ te openen, klikt u op de pijl naar beneden naast ‘Files of type’."

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden.

 

Fotoverslag tentoonstelling 2010

Fotoverslag Algemene Tentoonstelling Quiltersgilde
Zoals beloofd, een uitgebreid fotoverslag van de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde.

Haring - gratis blok van de maand
Haring in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Haring.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.