Nieuwsbrief - 6 september 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

Het "gewone" leven gaat voor de meeste mensen weer beginnen. Alleen de vakantiefoto`s herinneren nog aan de rust die we gehad hebben. In deze nieuwsbrief een fotoimpressie van onze vakantie in Duitsland.

Daarnaast kondigen we de Algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde aan en wat u daar van ons kunt verwachten.

Verder is er weer een nieuw nummer van Quilt & Zo verschenen en bieden we weer de gebruikelijke gratis tips en patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

Gratis workshop EQ6

Electric Quilt - tip van de dag 27
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6 en EQ7. Deze maand is aan de beurt: 
"U kunt de stijl veranderen van de standaard border die om elke nieuwe quilt verschijnt. Klik Quilt > Options > Starting new quilt. (quilt > opties > start een nieuwe quilt)"

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden. Deze tip kan ook in EQ7 gebruikt worden.

Tentoonstelling Quiltersgilde
Algemene Tentoonstelling Quiltersgilde - Deventer
De algemene tentoonstelling is dit jaar in de Lebuïneskerk in Deventer. Ook dit jaar zullen wij op de tentoonstelling aanwezig zijn. Lees er alles over in het nieuwsbericht over de tentoonstelling.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand september
Het nieuwe blok van de maand heet "Double V Star". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ6 en EQ7 gebruikers!

Tijdschrift quilten: quilt en zo
Quilt & Zo
Er is weer een nieuw nummer van Quilt & Zo beschikbaar. Lees een beschrijving van de inhoud in het nieuwsartikel over dit quilttijdschrift. Te koop in onze winkel!

Vakantie gezin Karels

Vakantie foto's
In één van de vorige nieuwsbrieven kondigde ik het al aan: er komt een foto-impressie van onze zomervakantie in Duitsland.

Clownvis - gratis blok van de maand
Clownvis in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Clownvis.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.