Nieuwsbrief - 9 augustus 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

De vakantie is voor veel mensen nog niet afgelopen. Wij zijn al weer terug met ons gezin. We hebben een heerlijke vakantie gehad. In een van de volgende nieuwsbrieven hopen we een foto-impressie te plaatsen. De winkel is inmiddels weer geopend en de eerste dagen hadden we alweer aardig wat aanloop.

In deze nieuwsbrief een leuk intervieuw met Gete Grama, een ontwerpster uit Roemenië.

Verder nog de aankondiging van een workshop applicatie. En daarnaast natuurlijk de gebruikelijke tips en gratis patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

Gratis workshop EQ6

Electric Quilt - tip van de dag 26
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand is aan de beurt: 
"Layer 2 (laag 2) is de laag waar blokken of motieven bovenop de quilt gelegd kunnen worden."

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden. Deze tip kan ook in EQ7 gebruikt worden.

Geta Grama
Interview Geta Grama - deel 1
Geta Grama is een gepassioneerd quiltster uit Roemenië. Een medewerkster van Electric Quilt interviewde haar. In deze nieuwsbrief deel 1 van het interview met Geta Grama.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand augustus
Het nieuwe blok van de maand heet "Old maids puzzle". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ6 en EQ7 gebruikers!

Workshop applicatie

Workshop applicatie
Bij de workshop applicatie van 2 en 30 oktober 2010 zijn nog enkele plaatsen vrij. Schrijf snel in via de pagina met workshops! Bij diverse andere workshops is ook nog ruimte.

Walvis - gratis blok van de maand
Walvis in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een walvis.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.