Nieuwsbrief - 3 juni 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quiltsters en borduursters,

De nieuwsbrief is iets later deze maand in verband met het Pinksterweekend. Maar er is genoeg te vertellen!

Hoeve de Beek

Onlangs was ik bij Hoeve de Beek in Scherpenzeel omdat mijn schoonouders daar hun 35-jarig huwelijksjubileum vierden. Hoeve de Beek is een boerderij met een quiltwinkel ‘op deel’. Erg leuk en gezellig! Je kunt de deel huren voor familiebijeenkomsten en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Neem eens een kijkje op hun website door te klikken op de afbeelding hiernaast.

Blok van de maand

Er is weer een nieuw gratis blok van de maand op onze site geplaatst met diverse mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.

Nieuwsberichten

In de maand mei zijn er aardig wat nieuwsberichten over quilten en borduren verschenen. Maar liefst 11 nieuwe artikelen! Eén ervan wil ik er bovenuit tillen: Quilten.startpagina.nl verkozen tot startpagina van het jaar. Mia, van harte gefeliciteerd met dit succes! Mede dankzij jouw inspanningen is er een grote en levendige quiltgroep op internet. En het fenomeen quilten is dankzij deze prijs weer eens onder de aandacht gebracht van de Nederlandse internetters.

Gratis quiltpatronen

De database met websites met gratis patronen is voor een belangrijk deel klaar. De websites zijn allemaal bekeken en het aantal patronen is geteld. De lijst is gesorteerd op het aantal patronen, zodat de sites met de meeste patronen bovenaan staan. U hoeft nu dus niet meer eindeloos te zoeken naar patronen. Zo komt u tenminste aan het echte quilten toe!

!
Ruim 500 sites
7700 patronen
!

Bosdieren in de winkel

Elke klant krijgt bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van bosdieren. In juni krijgt u een gratis blok van een ree: zie afbeelding hiernaast.