Nieuwsbrief - 5 juli 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

De vakantie staat weer voor de deur. In deze nieuwsbrief melden we wanneer onze winkel tijdens deze periode gesloten is. Daarnaast de tip van de dag voor EQ6 en enkele zaken rond EQ7. En natuurlijk de gratis patronen waarmee u zo aan de slag kunt.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

Gratis workshop EQ6

Electric Quilt - tip van de dag 25
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand is aan de beurt: 
"Om in de quilt kleurtinten te laten veranderen van plaats gebruikt u het ‘random recolor’ gereedschap. Klik daarna op ‘map to fabrics’ om kleuren in stoffen te laten veranderen."

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden.

EQ7 quilt software
EQ7 is beschikbaar en op voorraad
De bestelde EQ7 software is onlangs binnen gekomen en naar onze klanten verstuurd. Wilt u ook EQ7 bestellen, kijk dan op onze pagina met EQ7 aanbiedingen.

Heleen Pinkster is druk bezig met een Nederlandse handleiding bij EQ7. Zij heeft voor ons ook de verschillen tussen EQ6 en EQ7 op een rijtje gezet.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand juli
Het nieuwe blok van de maand heet "Wright". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ6 en EQ7 gebruikers!

Quilt projecten

Quilt projecten en diversen
In de loop van de tijd heb ik diverse projecten in de nieuwsbrief gezet. Die zijn na een tijdje dan lastig terug te vinden. Om die reden heb ik ze nu allemaal netjes op één pagina gezet: quilt projecten. Vanuit het menu "Quilten" bovenaan elke pagina is deze pagina nu ook te bereiken.

Vakantie gezin Karels

Vakantie
We gaan dit jaar weer met ons gezin naar Duitsland op vakantie. De winkel is daarom gesloten van 12 juli tot en met 5 augustus 2010.

De laatste dag dat de winkel open is, is zaterdag 10 juli.
Op vrijdag 6 augustus 2010 bent u weer van harte welkom!

Zeeschildpad - gratis blok van de maand
Zeeschildpad in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Zeeschildpad.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.