Nieuwsbrief - 7 juni 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

In de vorige nieuwsbrief stond een enquête over EQ6 waarmee u een gratis pakketje stofjes ter waarde van € 13,95 kon winnen.  Mevrouw N. Tijsse Klasen uit Nijmegen heeft het pakketje stofjes gewonnen. Ze krijgt het deze week opgestuurd.

Alle invullers van de enquête hartelijk bedankt! We hebben hieruit ontzettend veel informatie kunnen halen over de wensen en het gebruik van de nederlandse handleidingen bij Electric Quilt software. Eén resultaat uit de enquête vinden we wel aardig om met u te delen: de Nederlandse vertaling van Heleen Pinkster werd met gemiddeld een 8,3 gewaardeerd!

Verder in deze nieuwsbrief het nieuwe workshopprogramma voor het komende seizoen. Daarnaast leest u een uitgebreid overzicht van verschillen tussen EQ6 en EQ7.

En zoals in de vorige nieuwsbrief toegezegd: een foto-impressie van onze meivakantie in Engeland.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

P.S.
QUILT & ZO nummer 4 ligt bij ons in de winkel!

 

Workshops 2010
Nieuw workshopprogramma
We hebben samen met onze docenten weer een afwisselend programma van workshops en cursussen opgesteld. Neem gauw een kijkje!

Gratis workshop EQ6

Electric Quilt - tip van de dag 24
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand is aan de beurt: 
"Om een blok uit het schetsboek te verwijderen, klikt u op de eerst pijl die naar links wijst. Hiermee worden alleen de getekende lijnen zichtbaar. Klik dan op de knop ‘Delete’. Hiermee verwijdert u het blok met al de inkleuringen."

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden.

EQ7 quilt software
Verschillen EQ6 en EQ7
Heleen Pinkster heeft van The Electric Quilt Company al een EQ7 toegestuurd gekregen om aan de vertaling van de handleiding te kunnen werken. Zij heeft voor ons de verschillen tussen EQ6 en EQ7 op een rijtje gezet.

Bent u benieuwd wat EQ7 gaat kosten of wilt u een bestelling plaatsen, kijk dan op de pagina met EQ7 aanbiedingen.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand juni
Het nieuwe blok van de maand heet "Quarter Old Farmer Wheel". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ6 en EQ7 gebruikers!

Stropdassenquilt

Stropdassenquilt
Onlangs was ik op de Open European Quilt Championships 2010 in Veldhoven. Eén van de quilts was een stropdassenquilts met een leuke verrassing!

Vakantie gezin Karels

Vakantie
We zijn in mei een weekje naar Engeland geweest met ons gezin. In de vorige nieuwsbrief kondigde we aan dat er een foto-impressie van deze vakantie zou volgen.

Zeehond - gratis blok van de maand
Zeehond in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Zeehond.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.