Nieuwsbrief - 12 mei 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

Excuus
Een deel van onze nieuwsbrieflezers heeft gisteren per ongeluk een oude nieuwsbrief gekregen. U hoort daar ook bij. Excuses voor het mogelijke ongemak. Hierbij treft u de juiste nieuwsbrief aan.

U krijgt deze nieuwsbrief later dan normaal omdat we vorige week met ons gezin naar Engeland zijn geweest. Wellicht in een volgende nieuwsbrief een fotoimpressie. Het was geweldig!
In deze nieuwsbrief allereerst de aankondiging van EQ7 en een enquête hierover. Daarnaast een verwijzing naar een leverancier van prachtige houten opbergkasten voor uw quiltspullen. En natuurlijk de gratis blokken en patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

EQ7 quilt software
EQ7 aankondiging
Electric Quilt Company heeft ons eind april op de hoogte gebracht van de nieuwe versie van Electric Quilt: EQ7. Voor de leveranciers en gebruikers was dat een verrassing. Lees er alles over op de pagina over de aankondiging van EQ7

Gratis pakketje stoffen
Bent u een gebruiker van EQ6? Vul dan de enquête in en maak kans op een gratis pakketje stofjes ter waarde van € 13,95.

Gratis workshop EQ6

Electric Quilt - tip van de dag 23
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand is aan de beurt: 
"Er zijn veel leuke eigenschappen beschikbaar in de achterliggende menu’s. Plaats uw muis boven uw werkblad of boven een werkbalk en klik met de rechter muisknop, om nieuwe opties te ontdekken."

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand mei
Het nieuwe blok van de maand heet "Flying Geese Kaleidoscoop". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ6 gebruikers!

 

Quilt meubel

Quilt meubel
Onlangs was ik op de Open European Quilt Championships 2010 in Veldhoven. Daar waren natuurlijk prachtige quilts te zien. Ook de standhouders waren de moeite waard. Eén ervan maakte handige opbergkasten voor patchwork en quilten.

Patroon farao

Farao
Heleen Pinkster heeft onlangs een leuk patroon ontworpen voor een van de werknemers van The Electric Quilt Company. Lees het artikeltje hierover op het weblog do you EQ.

Tuimelaar - gratis blok van de maand
Tuimelaar in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Tuimelaar.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.