Nieuwsbrief - 5 april 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

Wellicht heeft u het al gezien: we hebben onze site een nieuwe jas gegeven! Het nieuwe logo vroeg natuurlijk om een bijpassende kleurstelling. Het was aardig wat werk, maar naar ons idee mag het resultaat er zijn! Kijk maar eens op onze homepage.

Het nieuwe boek van Heleen is positief ontvangen. Heeft u het nog niet gezien? Neem dan een kijkje op de pagina met patchwork boeken.

In deze nieuwsbrief de aankondiging van een tentoonstelling in Kapelle. Verder natuurlijk de gebruikelijke gratis patronen en tips.

Let op: Op Koninginnedag, 30 april 2010, is onze winkel gesloten.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

Tentoonstelling Kapelle
Tentoonstelling in Kapelle
Ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van het Fruitteelt Museum in Kapelle wordt er in het voorjaar van 2011 een quiltwedstrijd georganiseerd. U kunt meedoen!

Gratis workshop EQ6

Electric Quilt - tip van de dag 22
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand is aan de beurt: 
"Maak een foto van uw quiltwerkstuk."

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden.

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand april
Het nieuwe blok van de maand heet "Twisted quarter square". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ6 gebruikers!

 

Patroon hart

Leuk patroon van een hart
Twee jaar geleden heb ik het al eens gemaild: een leuk gratis patroon van een hart. Ik heb er sinds die tijd leuke reacties op gehad. Op de site is het wat moeilijk te vinden, dus daarom stuur ik het nog maar eens rond. Dit leuke hart kan je eenvoudig maken en het is geschikt voor allerlei gelegenheden. Mijn dochters Lydia en Maartje maken er ook regelmatig een om weg te geven.

Zeepaardje - gratis blok van de maand
Zeepaardje in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Zeepaardje.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.