Nieuwsbrief - 1 maart 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters,

Er is aardig wat te vertellen deze keer. Allereerst de presentatie van het 7e boek van Heleen Pinkster: Foundationpiecing in de dierentuin.

Verder is er in maart een gratis workshop over het ontwerpprogramma EQ6. Altijd al eens willen weten hoe dat programma werkt? Loop vrijblijvend binnen. Werkt u al met EQ6 en heeft u vragen? Van harte welkom! Heleen Pinkster is van 10.00 tot 12.00 aanwezig om u met EQ6 kennis te laten maken.

Vorige maand kocht ik een nieuwe naaimachine. In deze nieuwsbrief leest u daarover meer informatie. Er is ook een nieuw nummer van Quilt & Zo verschenen. In een kort artikeltje vertellen we u over de inhoud van dit tijdschrift.

Verder natuurlijk de gebruikelijke gratis tips en patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

Nieuw boek Heleen Pinkster
Nieuw boek: Foundationpiecing in de dierentuin
Het zevende boek in de serie "Foundationpiecing..." door Heleen Pinkster is uit: "Foundation piecing in de dierentuin". Maar liefst 45 pagina's met patronen en uitgebreide beschrijvingen van de gebruikte techniek. U kunt dit boek nu bestellen!

Electric Quilt tips
Electric Quilt - tip van de dag 21
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand is aan de beurt: 
"Plaats een effen achtergrond in een custom-quilt"

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden.

Gratis workshop EQ6

Gratis workshop Electric Quilt 6
Als officiële dealer van Electric Quilt software in Nederland ondersteunen we de gebruikers van EQ6 bij het gebruik van het programma. Een onderdeel daarvan zijn de gratis workshops over EQ6. Binnenkort is er weer een! Kijk voor meer informatie over de EQ6 workshop.

Meer informatie over EQ6?
Kijk ook eens bij alle nederlandstalige informatie over EQ6.

gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand Maart
Het nieuwe blok van de maand gaat deze keer gelukkig over de lente: "Tulp". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ6 gebruikers!

 

Quiltontwerp kiezen

Nieuwe naaimachine
Al jaren gebruik ik met veel plezier m'n Pfaff naaimachine. Vooral het boventransport vind ik prettig werken. Maar ik hoor ook regelmatig goede geluiden over de Bernina Aurora 440. Als klanten mij advies vragen, kan ik alleen m'n ervaringen met de Pfaff vertellen. Al een tijdje keek ik dus met een schuin oog naar deze prachtige naaimachine...

Quilt tijdschrift Quilt & Zo
Quilt & Zo nummer 3
Het derde nummer van Quilt & Zo ligt alweer op de toonbank. De vorige nummers vlogen weg, dus we krijgen nu automatisch bij elke uitgave een hele stapel toegestuurd. In dit artikeltje een korte indruk van het derde nummer van Quilt & Zo.

 

Haai - gratis blok van de maand
Haai in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". In februari krijgt u daarom het patroon van een Haai

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.