Nieuwsbrief - 5 januari 2010

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

 

 

 

 


Beste quilters,

Allereerst wil ik alle nieuwsbrief-lezers van harte een voorspoedig 2010 toewensen! Ook het komende jaar hopen we u van dienst te zijn op het gebied van patchwork en quilten.

In deze nieuwsbrief de aankondiging van een interessante workshop. Echt één voor de gevorderde quilters. Verder leest u over de opruiming en over een nieuw naambord. En natuurlijk de gratis tips en patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

Workshop Rhapsody
Workshop Rhapsody
Alie de Boer verzorgt binnenkort een workshop voor gevorderden: Rhapsody!
Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen: 30 januari van 10 - 15 uur en op 13 februari van 10 - 12.30 uur. U kunt hiervoor de naaimachine gebruiken. Het kan ook met de hand. De quilt wordt ongeveer 75 x 75 cm.

Bij deze workshop is nog plaats. Kijk voor meer informatie over de workshop.

Electric Quilt tips
Electric Quilt - tip van de dag 19
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand is aan de beurt: 
"Notitiekaarten kunnen worden bewogen en vast gezet, zodat ze zichtbaar blijven terwijl u door de bibliotheek bladert..."

Ga naar de pagina met EQ6 tips om de tip als PDF te downloaden.

Quilt en Zo - tijdschrift quilten

Opruiming
Vrijdag 15 en zaterdag 16 januari is het opruiming in onze winkel. Kom gezellig langs en profiteer van leuke kortingen!

Voor elke klant is er - zoals altijd bij onze opruiming - een gratis lapje uit de lappenmand.

gratis blok van de maand januari quilten patroon
Blok van de maand januari
Het nieuwe blok van de maand is ook deze keer heel toepasselijk: "IJskristal". Klik op de afbeelding om er heen te gaan. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen.

 

Naambord Wilma Karels

Nieuw bord op de winkel
Zoals in een van de vorige nieuwsbrieven al werd genoemd, hebben we onlangs een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen door Henk Oudijn van Studio Spankracht. Mijn vader is nu aan de slag gegaan en heeft twee prachtige borden gemaakt.

Zeehond - gratis blok van de maand
Zeehond in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in het water". In januari krijgt u daarom het patroon van een Zeehond.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2010 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.