Nieuwsbrief - 5 oktober 2009

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 

 

 

 

 


Beste quilters,

Onlangs kwam ik op een weblog een leuk artikeltje tegen over het gebruik van het quiltprogramma EQ6. In deze nieuwsbrief treft u daarom een verwijzing aan naar dat artikel. Verder kreeg ik een brief van Bernina over een wedstrijd die de komende maanden gehouden wordt. Daarnaast natuurlijk de gebruikelijke gratis patronen.

Zoals u ziet, hebben we een nieuw logo! Het logo is ontworpen door Henk Oudijn van Studio Spankracht uit Ede. Het was een hele kunst om een logo te ontwerpen wat ik mooi vond, maar het is gelukt zoals u ziet op onze website en boven deze nieuwsbrief. Binnenkort hopen we de hele site in een nieuw jasje te steken.

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

 

Workshop fibercards
Workshop fibercards
Het maken van fibercards is een moderne techniek waarbij de naaimachine vaak gebruikt wordt. Het kan eventueel ook met de hand. Fibercards worden van allerlei verschillende materialen gemaakt. Laat uw fantasie de vrije loop en schrijf in voor de workshop fibercards. Er is nog plaats!

Electric Quilt ervaring
Electric Quilt - gebruikerservaring
Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 6. Deze maand voor de afwisseling een keer een verwijzing naar een gebruikerservaring die ik op internet tegen kwam. Joyce van Quiltdjoojs.web-log.nl schrijft over haar ervaringen met EQ6 onder de titel "Een muisarm verder".

Bernina 820

Wedstrijd Bernina
Binnen het kader van de introductie van de Bernina 820, organiseert Bernina in het najaar van 2009 een unieke creatieve wedstrijd met het thema "Sterren".

gratis blok van de maand oktober quilten patroon
Blok van de maand oktober
Het nieuwe blok van de maand is deze keer "Confetti Leaf". Klik op de afbeelding om er heen te gaan of ga naar de pagina met blokken van de maand. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen.

 

Indische papegaai - gratis blok van de maand
Indische papegaai in de winkel

Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in de dierentuin". In oktober krijgt u daarom het patroon van een Indische papegaai.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2009 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.