Nieuwsbrief - 1 mei 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quiltsters en borduursters,

In deze nieuwsbrief weer een heel aantal veranderingen op onze website.

Informatie EQ5
Er is nu ook uitgebreide Nederlandstalige informatie over EQ5 op onze site te vinden. Zo weet u goed waar u aan begint, voordat u een dergelijk programma aanschaft.

Nieuwsberichten
Op de pagina met nieuws zijn drie nieuwe artikelen geplaatst. Eén artikel over het restaureren van antiek textiel en twee artikelen over een concrete situatie waaruit de sociale rol van handwerken duidelijk naar voren komt.

Gratis blok van de maand
Er is weer een nieuw gratis blok van de maand op onze site geplaatst met diverse mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.

Quiltvakanties en groepsreizen
Een nieuwe service op onze site is een overzicht met quiltvakanties en groepsreizen met een creatieve inhoud. We hebben een heel aantal sites bezocht en een Nederlandstalige beschrijving gemaakt van elke site. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken als u eens met gelijkgestemden op vakantie wilt.

Gratis blok in de winkel
Elke klant krijgt bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van bosdieren. In mei krijgt u een gratis blok van een houtduif: zie afbeelding hiernaast.

Tot ziens in onze winkel!

Let op: vrijdag 5 mei is onze winkel gesloten.