Nieuwsbrief - 10 augustus 2009

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 


Beste quilters,

Voor velen is het nog steeds vakantie, maar wij zijn al weer enige tijd terug uit Duitsland. Vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus is onze winkel dus weer geopend!

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

Quilt- en borduurfestival 2009
Quilt- en borduurfestival
Ook dit jaar organiseert Veltrop Shop in samenwerking met organisatiebureau Ajamko een Quilt & Borduurfestival. Dit evenement vindt plaats van donderdag 10 t/m zaterdag 12 september 2009.
Electric Quilt tip van de dag
Electric Quilt tip van de dag - 15
Bij het opstarten van het quilt ontwerp programma Electric Quilt verschijnt er elke keer een "tip van de dag". Deze tip is in het Engels en daarom niet voor iedereen even toegankelijk. Vandaar dat we een serie op onze website hebben: EQ6 tip van de dag. Elke maand verzorgt Heleen Pinkster de vertaling en uitwerking met voorbeelden. Hier leest u de tips voor Electric Quilt of klik op de afbeelding om er heen te gaan.

Deze maand: " Om alle inkleuringen van alle blokken in het schetsboek of het palet te zien, klik met de rechter muisknop en kies ‘Select coloring’ (selecteer inkleuring)" 

Tentoonstelling Quiltersgilde 2009

Algemene tentoonstelling Quiltersgilde
De 26e Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde wordt gehouden in de Grote Kerk in Alkmaar van 25 t/m 30 september 2009. Het thema zal zijn: 'Flora en fauna van strand en zee'

We zijn uitgeloot voor deelname aan de Algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde in Alkmaar. Dit jaar zullen we dus NIET met een kraam aanwezig zijn. Natuurlijk hopen we wel een bezoek te brengen aan deze tentoonstelling. Klik op de afbeelding om naar de site van het Quiltersgilde te gaan voor meer informatie.

gratis blok van de maand augustus quilten patroon
Blok van de maand augustus
Het nieuwe blok van de maand is deze keer "Log Cabin in the Corner". Klik op de afbeelding om er heen te gaan of ga naar de pagina met blokken van de maand. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen.

 

Workshop quilten

Workshops seizoen 2009 - 2010
De nieuwe workshops en cursussen voor het komende seizoen staan op onze website. Bij enkele workshops en cursussen is nog plaats. Wellicht is er iets voor u bij?

Kameel patchwork patroon
Kameel in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in de dierentuin". In augustus krijgt u daarom het patroon van een Kameel.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2009 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.