Nieuwsbrief - 5 mei 2009

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 


Beste quilters,

In deze nieuwsbrief de gebruikelijke blokken en tips. Verder een beknopt fotoverslag van een wandeling met ons gezin. Veel plezier met deze nieuwsbrief!

Wilma Karels

Electric Quilt tip van de dag
Electric Quilt tip van de dag - 12
Bij het opstarten van het quilt ontwerp programma Electric Quilt verschijnt er elke keer een "tip van de dag". Deze tip is in het Engels en daarom niet voor iedereen even toegankelijk. Vandaar dat we een serie op onze website hebben: EQ6 tip van de dag. Elke maand verzorgt Heleen Pinkster de vertaling en uitwerking met voorbeelden. Hier leest u de tips voor Electric Quilt of klik op de afbeelding om er heen te gaan.

Deze maand: Elk blok dat bestaat uit vierkanten en rechthoeken kan worden omgezet in een quilt lay-out.

gratis blok van de maand mei quilten patroon
Blok van de maand mei
Het nieuwe blok van de maand is deze keer "Tilting Log Cabin". Klik op de afbeelding om er heen te gaan of ga naar de pagina met blokken van de maand. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ6 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ6 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen.

 

Gezin Karels
Wandeling Mariënwaerdt 
We maakten afgelopen week met ons gezin een prachtige wandeling op het landgoed Mariënwaerdt in Beesd.

bison - gratis quiltpatroon
Bison in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in de dierentuin". In mei krijgt u daarom het patroon van een Bison.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2009 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.