Nieuwsbrief - 3 april 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quiltsters en borduursters,

Nieuwsberichten
Op onze pagina met nieuwsberichten zijn de laatste tijd weer diverse nieuwe artikelen geplaatst. Alle artikelen zijn gerelateerd aan thema’s van onze website. Neem er eens een kijkje door te klikken op de afbeelding hiernaast. 

 

Gratis blok van de maand
Er is weer een nieuw gratis blok van de maandop onze site geplaatst met diverse mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.

 

Gezocht: medewerking
Wie wil mij helpen om websites met patronen te bekijken? Er komt namelijk een uitgebreid overzicht op onze site waarmee bezoekers heel snel gratis patronen kunnen vinden. We gaan daarvoor een database vullen met honderden websites waarop gratis patronen staan. Van elke website wordt dan aangegeven hoeveel en welke soort patronen er op te vinden zijn. Dit alles wordt gemakkelijk doorzoekbaar. Omdat het veel werk is om al die websites te bekijken en te categoriseren, zoeken we quiltsters die een aantal websites voor hun rekening willen nemen. Dit alles wordt geregeld door mijn man Machiel . Wilt u hier een bijdrage aan leveren? Graag! Mail ons dan even.

Gratis blok in de winkel
Elke klant krijgt bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van bosdieren. In april krijgt u een gratis blok van een konijn: zie afbeelding hiernaast.