Nieuwsbrief - 6 augustus 2008

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters en borduursters,

In deze nieuwsbrief de aankondiging van een nieuw quiltboek. Verder attenderen we u nog even op onze vakantie. Let op de juiste data, zodat u niet voor een gesloten deur komt. Bestellingen via internet worden de eerste twee weken van augustus nog wel verwerkt. Verder natuurlijk de gratis blokken en ook deze keer weer de vertaling en uitwerking van een EQ6 tip.

Veel plezier met deze nieuwsbrief!

Wilma Karels

vakantie 2008
Nogmaals: Vakantie
Ook dit jaar hopen we de laatste twee weken van de schoolvakantie naar Duitsland te gaan met ons gezin. De winkel is daarom de hele maand augustus gesloten. Bestellingen via internet worden de eerste twee weken van augustus nog wel verwerkt.

Vanaf D.V. vrijdag 5 september 2008 bent u weer van harte welkom!

En we hopen u na onze vakantie te zien op de tentoonstelling in Arnhem...

quilt is een deken met een hartslag
Nederlandse quilters

Al een hele tijd hebben we een overzicht met Nederlandse quilters op onze site staan. Heeft u zelf een website over quilten en staat u er nog niet bij? Laat het ons weten en u krijgt hier ook een plekje.

Zie de aanwijzingen voor meer informatie.

Tijdschriften

Tijdschriften via onze site: een vraag aan u
Sinds enkele jaren is het mogelijk om via onze site tijdschriften over quilten en borduren te bestellen bij English Magazines. Omdat dit geheel buiten ons om gaat, weten wij niet wat de ervaringen zijn van de mensen die op deze manier tijdschriften bestellen.

Daarom een vraag aan de mensen die al eens op deze manier een tijdschrift abonnement hebben afgesloten: Hoe zijn uw ervaringen hiermee? Wilt u ons daarover mailen en iets zeggen over de afhandeling van uw bestelling, de termijn waarop e.e.a. geregeld werd en op welke manier er op vragen gereageerd werd als u die had.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over de producten die ze via onze site bestellen, dus vandaar deze vraag.

Wild van Quilt - Chea Goosen
Wild van Quilt: een nieuw quiltboek!

In het boek "Wild van quilt" leer je zelf quilts ontwerpen, en wel op zeer eenvoudige wijze. Het is een nieuw boek van de Deventer quiltster Chea Goossen.

Electric Quilt tip van de dag
Electric Quilt tip van de dag
Bij het opstarten van het quilt ontwerp programma Electric Quilt verschijnt er elke keer een "tip van de dag". Deze tip is in het Engels en daarom niet voor iedereen even toegankelijk. Vandaar dat we een serie op onze website hebben: EQ6 tip van de dag. Elke maand verzorgt Heleen Pinkster de vertaling en uitwerking met voorbeelden. Hier leest u de tips voor Electric Quilt of klik op de afbeelding om er heen te gaan.

Deze maand: rijen van patches kleuren in een "one-patch" quilt.

gratis blok van de maand augustus quilten patroon
Blok van de maand
Het nieuwe blok van de maand is deze keer "3D Windmill - Sunbeam". Klik op de afbeelding om er heen te gaan of ga naar de pagina met blokken van de maand. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

Fotografie artikelen
Fotografie artikelen

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat we ook uitgebreide informatie over fotografie op onze site hebben staan. Heeft u hier belangstelling voor, kijk dan eens bij de fotografie artikelen of de gratis foto cursus. Hier staan ook foto tips en u kunt Picasa, een gratis foto bewerk programma downloaden.konijn - gratis quilt patroon
Konijn in de winkel
Elke klant krijgt in onze handwerkwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in de wei". In mei krijgt u daarom het patroon van een konijn.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2008 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.