Nieuwsbrief - 2 juni 2008

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters en borduursters,

Er is aardig wat nieuws deze keer. Een handwerkbeurs in Antwerpen waarvoor we twee gratis toegangskaarten verloten. Verder wat foto`s over ons gezin en een quiltproject waarmee ik bezig ben. Voor de Electric Quilt gebruikers is er ook goed nieuws: we starten een nieuwe rubriek op onze website. En dan natuurlijk nog de gratis patchwork patronen.

Veel plezier met deze nieuwsbrief!

Wilma Karels

hobby salon
Hobby en handwerk beurs
Van 12 tot en met 14 juni 2008 is er een hobby- en handwerkbeurs in Antwerpen. We hebben er twee vrijkaarten voor gekregen, maar we kunnen er zelf niet heen gaan. Wanneer u van plan bent om te gaan, laat het ons weten via het contactformulier. Onder de mensen die reageren verloten we de vrijkaarten.

Let op!
U krijgt alleen een reactie als u "ingeloot bent" en we de vrijkaarten naar u opsturen.

bezoek cactuskwekerij
Bezoek cactuskwekerij

In de meivakantie was het prachtig weer. We hebben enkele dagen heerlijk gewandeld. Onderweg kwamen we in Ruurlo langs een cactuskwekerij. Er bleken leuke activiteiten voor kinderen en Machiel kon er prachtig foto`s maken. Reden genoeg om de pagina`s over het gezin weer eens bij te werken. Klik op de afbeelding om de foto`s van cactussen te bekijken.

Quilt project Korstiaan
Quilt project
Momenteel ben ik bezig met een quilt voor mijn zoontje Korstiaan. Klik op de afbeelding om de voortgang van dit quilt project "Pot met goud" te zien.

quilts vertellen een verhaal over jezelf
Quilts vertellen een verhaal over jezelf
Yt Attema is lid van quiltgroep De Lapkekatten uit Heeg en houdt samen met de andere 29 leden van de groep een tentoonstelling van zo’n vijftig quilts die de dames zelf hebben gemaakt.
Electric Quilt tip van de dag
Electric Quilt tip van de dag
Bij het opstarten van het quilt ontwerp programma Electric Quilt verschijnt er elke keer een "tip van de dag". Deze tip is in het Engels en daarom niet voor iedereen even toegankelijk. Vandaar dat we een nieuwe serie op onze website starten: EQ6 tip van de dag. Elke maand verzorgt Heleen Pinkster de vertaling en uitwerking met voorbeelden. Hier leest u de tips voor Electric Quilt of klik op de afbeelding om er heen te gaan.
gratis blok van de maand juni quilten patroon
Blok van de maand
Het nieuwe blok van de maand is deze keer "Crosses and Star - My Triple Stripe". Klik op de afbeelding om er heen te gaan of ga naar de pagina met blokken van de maand. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

koe
Koe in de winkel
Elke klant krijgt in onze handwerkwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in de wei". In mei krijgt u daarom het patroon van een koe. (in dit geval een lakenvelder)

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2008 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.