Nieuwsbrief - 29 april 2008

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quilters en borduursters,

De lente is duidelijk aangebroken. Alles wordt weer groen en loopt prachtig uit. Heerlijk!

In deze nieuwsbrief artikelen over nieuwe mogelijkheden voor quilters: een quiltwinkel in Deventer en een naaimachinehuis waar nu ook quiltstoffen verkocht worden. Ook een online spel wordt onder uw aandacht gebracht. Verder natuurlijk de gratis blokken op de website.

Let op!
Vrijdag 2 mei 2008 is de winkel de hele dag gesloten. Zaterdag 3 mei bent u weer van harte welkom!

Veel plezier met deze nieuwsbrief!

Wilma Karels

open dag hoeve de beek
Handwerkmarkt Hoeve de Beek
Op 29 april, de dag voor Koninginnedag, is er weer een handwerkmarkt op Hoeve "de Beek" aan de Brinkkanterweg te Woudenberg
quiltwinkel deventer
Nieuwe quiltwinkels

Quiltwinkels zijn niet zo dik gezaaid in Nederland. Elke nieuwe winkel is een aanwinst voor quilters. Er zijn nu nieuwe mogelijkheden in Deventer en Apeldoorn.

Quilt ontwerp kiezen
Nieuw spel: Patchworkz!
Eindelijk een spel dat quilters van alle leeftijden ook leuk vinden! Patchworkz! bewijst dat werkelijk ieder onderwerp  geschikt is om een spel over te maken. Want geloof het of niet, dit spel gaat over quilten.

Knutselmutsen Suzy Schlangen en Janine Jeuring
Knutselmutsen
Ze noemen zichzelf "echte knutselmutsen" en ze zijn vast van plan om heel het Groene Hart aan het hobbyen te krijgen, te beginnen met Bodegraven. Noem een knutselrage en Janine Jeuring en Suzy Schlangen hebben eraan meegedaan.
gratis blok van de maand mei quilten patroon
Blok van de maand
Het nieuwe blok van de maand is deze keer Washingtons Puzzle - Drop Double Diamond. Klik op de afbeelding om er heen te gaan of ga naar de pagina met blokken van de maand. Het blok is ontworpen door Heleen Pinkster.

boerenzwaluw zwaluw
Boerenzwaluw in de winkel
Elke klant krijgt in onze handwerkwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in de wei". In mei krijgt u daarom het patroon van een boerenzwaluw.

Dit patroon is alleen in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen. Na afloop van 2008 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek.