Nieuwsbrief - 3 maart 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quiltsters en borduursters,

Overzicht Nederlandse quiltsters
Sinds vorige week is er een compleet overzicht van alle Nederlandse quiltsters op onze site geplaatst. Het was een heel werk om alle gegevens de verzamelen, maar het staat er nu op. U kunt het bekijken door op de afbeelding te klikken. Kent u quiltsters met een eigen website en staan ze er niet bij? Stuur deze mail dan naar hen door, zodat ze zich ook aan kunnen melden.

Gratis blok van de maand
Er is weer een nieuw gratis blok van de maandop onze site geplaatst met deze keer dertien mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.

Advertenties
Het bijhouden van de site kost veel tijd en ook aardig wat geld. Om toch zoveel mogelijk patronen gratis aan te kunnen blijven bieden, staan er nu kleine advertenties onderaan een aantal pagina’s. Als bezoekers nu onze site verlaten door op een advertentie te klikken, ontvangen wij daar inkomsten van. We bieden zo de bezoekers nog meer alternatieve sites rond hetzelfde thema en tegelijkertijd houden we onze site financieel gezond.

DMC-Anchor omnummertabel
We krijgen regelmatig vragen over het omnummeren van Ancor naar DMC-borduurgaren. Om bezoekers sneller op weg te helpen, hebben we nu een tabel op onze site gezet waarin u direct kunt zien welke Anchor kleuren het beste aansluiten bij de DMC kleuren. U vindt de tabel op de volgende pagina: Anchor en DMC nummers