Nieuwsbrief - 3 december 2007

Terug naar het nieuwsoverzicht.Beste quiltsters en borduursters,

Een korte nieuwsbrief deze keer. Het tweede deel van de reportage in Amerika staat online. Op het vorige artikel kregen we erg veel positive reacties. Iedereen die een mailtje stuurde: bedankt!

Verder de gebruikelijke gratis blokken. Let even op de sluiting van onze winkel rond de feestdagen.

Misschien heeft u het gelezen in de nieuwsbrief van Electric Quilt: ook zij zijn erg te spreken over de gratis blokken van quiltontwerp-kiezen.

Veel leesplezier en tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

Let op!
Op de volgende dagen is onze winkel gesloten:
zaterdag 22 december 2007
vrijdag 28 december 2007
zaterdag 29 december 2007

Janneken Smucker

Interview geschiedenis Amish quilten
Janneken Smucker studeert geschiedenis van de Amerikaanse beschaving aan de Universiteit van Delaware. Journaliste Inger Bout interviewde haar over de geschiedenis van het quilten bij de Amish. Dit is het tweede deel van de drie reportages die exclusief voor ons gemaakt zijn. 
tijdschriften quilten borduren handwerken
Tijdschriften quilten en borduren
De donkere dagen zijn weer aangebroken. Wat is er dan prettiger dan elke maand een prachtig tijdschrift op de deurmat over je meest favoriete bezigheid? Doe uzelf een abonnement cadeau en u geniet een jaar lang van artikelen, patronen, ideeën en nog veel meer. Klik op de afbeelding om naar de pagina met tijdschriften over quilten en borduren te gaan.
gratis blok van de maand december quilten patroon
Blok van de maand december

Het nieuwe gratis te downloaden blok van de maand heet deze keer Rail Fence Star. Klik op de afbeelding om er meteen heen te gaan. Veel plezier met dit blok!

nieuws over borduren en quilten
Nieuwsartikelen over borduren en quilten
Er zijn weer diverse nieuwsartikelen geplaatst de afgelopen tijd. Kijk hiervoor op de pagina met nieuwsartikelen over borduren, quilten en naaimachines.
mus patchwork patroon
Laarzen
In onze quiltwinkel krijgt u bij aankoop een gratis patroonblad van een blok van de maand. Dit jaar is het thema "In de tuin" en in de maand december krijgt u een patroon van twee laarzen. Als dat nu niet toepasselijk is...