Nieuwsbrief - 5 november 2007

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 Beste quiltsters en borduursters,

Deze keer in de nieuwsbrief een exclusief artikel over een quiltwinkel van de Amish in Amerika. Verder natuurlijk weer de gratis patronen en enkele andere noemenswaardige dingen.

Veel leesplezier en tot ziens in onze winkel!

Wilma Karels

workshop electric quilt software
Workshop EQ6
Op 17 november verzorgt Heleen Pinkster een gratis workshop over het programma Electric Quilt 6. U kunt tussen 10.00 en 12.00 vrijblijvend deelnemen aan deze workshop. Het is wel prettig als u even laat weten dat u komt.

quiltreis amerika

Artikel quiltwinkel Amerika
Afgelopen zomer reisde de journaliste Inger Bout met enkele vakgenoten naar Amerika om een mediareis te maken. Tijdens deze reis maakte ze voor ons drie reportages. Deze reportages zullen de aankomende maanden op onze site geplaatst worden. Het eerste verhaal gaat over een bezoek aan een Amish quiltwinkel. Geniet van deze unieke reportage met prachtige foto’s!

Stepping stones van Elly van Steenbeek

Prijs Elly van Steenbeek
Tijdens de Europese Quilt kampioenschappen in Waalre heeft onze docente Elly van Steenbeek met de quilt "Stepping Stones" de prijs "Best of Show" gewonnen. Links ziet u een detail van deze quilt.

Meer informatie op de site van de Europese Quilt Kampioenschappen.
mail een vriendin
Mail een vriend(in)
Het is sinds kort op onze site mogelijk om eenvoudig een vriend of vriendin te tippen over een bepaalde pagina van onze site. Op elke pagina ziet u nu namelijk rechts boven in de menubalk staan: "Mail een vriend(in)". Als u daar op klikt, wordt er een formuliertje geopend waarmee u de link van de betreffende pagina eenvoudig en snel naar een door u in te vullen emailadres kunt versturen.
gratis blok van de maand november quilten patroon
Blok van de maand november

Het nieuwe gratis te downloaden blok van de maand heet deze keer Nanda's Mosaic. Klik op de afbeelding om er meteen heen te gaan. Veel plezier met dit blok!

Janome dealer
Janome Naaimachines kiest voor Nijtmans
’s Werelds grootste fabrikant van kwaliteitsnaaimachines, Janome, heeft ervoor gekozen om zich door Nijtmans Naaimachines te laten vertegenwoordigen in de Midden, Zuid Nederland. Na een korte samenwerking in Oss, was het voor Janome al snel duidelijk dat Nijtmans Naaimachines perfect aansluit op de hoge kwaliteitseisen van dit merk.
mus patchwork patroon
Mus in de winkel
In onze quiltwinkel krijgt u bij aankoop een gratis patroonblad van een blok van de maand. Dit jaar is het thema "In de tuin" en het patroon van november is een mus.