Nieuwsbrief - 1 oktober 2007

Terug naar het nieuwsoverzicht.
Beste quiltsters en borduursters,

In deze nieuwsbrief een terugblik op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde en nog veel meer nieuws over quilten en handwerken.

Veel leesplezier!

Wilma Karels

handquilten in de ring workshop
Workshop handquilten in de ring
Op 13 oktober 2007 verzorgt Heleen Pinkster een workshop over handquilten in de ring. Er zijn nog twee plekken vrij voor deze workshop. Heeft u dit altijd al willen leren? Grijp dan nu uw kans en schrijf u in voor deze workshop.

Na uw aanmelding ontvangt u een email waarin het te betalen bedrag en het rekeningnummer vermeld staan. Na betaling van het deelnamebedrag is uw aanmelding definitief. Voor meer informatie over aanmelding: kijk bij de algemene informatie activiteiten.

tentoonstelling quilten

Fotoreportage Algemene Tentoonstelling
Het was erg gezellig en druk tijdens de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde in Deventer. Natuurlijk hebben we van deze tentoonstelling weer een fotoreportage gemaakt. Ga er eens rustig voor zitten en geniet van de prachtige afbeeldingen. En... kom volgend jaar Deo Volente natuurlijk ook naar de tentoonstelling!

Maarten Amse

Interview met directeur Rhinetex
Ter gelegenheid van de Algemene Tentoonstelling in Deventer sprak De Stentor met Maarten Amse, de directeur van Rhinetex. Lees het interview in het nieuwsartikel.
handleiding picasa 2
Handleiding Picasa
Voor het gratis foto bewerk programma Picasa staat er sinds enige tijd een handleiding op onze site. Het gebruik van het programma wordt daarmee nog eenvoudiger. Heeft u het gratis programma nog niet gedownload, dan kan dat snel en eenvoudig onderaan de hoofdpagina van de handleiding.
gratis blok van de maand oktober quilten patroon
Blok van de maand oktober

Het nieuwe blok van de maand heet Whirling `Pink`star. Er zijn deze keer maar liefst 22 variaties beschikbaar!
naaicafe
Naaicafé geopend in Rotterdam
De heropleving van handwerken in Nederland beleeft momenteel een nieuw hoogtepunt. In Rotterdam is een heus `naaicafé` geopend. Gaatje in de rok? Bestel aan de bar een kop espresso en huur een machine voor een uurtje!
spin patchwork patroon
Spin in de winkel!
Ook al zijn spinnen misschien niet uw lievelingsdieren, deze maand is het toch de moeite waard om in onze winkel te komen. U krijgt dan namelijk een gratis patchwork patroon van een kruisspin. En dit is er dan eentje waar echt niemand bang voor hoeft te zijn...