Nieuwsbrief - 3 september 2007

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 Beste quiltsters en borduursters,

Afgelopen zaterdag zijn we teruggekomen van onze vakantie in Duitsland. Heerlijk was het daar. In deze nieuwsbrief alvast een korte impressie.

Het quiltseizoen begint meteen weer deze week met de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde. Daarover leest u ook in deze nieuwsbrief. Daarnaast brengen we enkele quiltactiviteiten onder uw aandacht.

Data die van belang zijn:
Van 3 t/m 5 september staan we op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde in Deventer.
22 september: verjaardag. Voor iedere klant koffie of thee en iets lekkers erbij.

bella bella workshop
Cursus Bella Bella quilts
Binnenkort start de cursus Bella Bella mozaiek. Er is nog plaats op deze cursus. Lees meer over deze techniek in het overzicht met quilttermen.

Na uw aanmelding ontvangt u een email waarin het te betalen bedrag en het rekeningnummer vermeld staan. Na betaling van het deelnamebedrag is uw aanmelding definitief. Voor meer informatie over aanmelding kijk bij de algemene informatie activiteiten.

vakantie 2007

Enkele vakantiefotos
Ook dit jaar was onze favoriete vakantieplek Rosa in Duitsland. Een impressie van onze vakantie.

Workshop Convergence quilts van Ricky Tims

Workshop Convergence quilts van Ricky Tims
Op 15 september a.s. is er een workshop Convergence Quilts van Ricky Tims. Deze workshop wordt gegeven door Alie de Boer. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Kijk voor meer informatie op het overzicht met workshops.

Wilt u meer weten over het thema van de workshop, kijk dan op het overzicht van quilttermen bij Convergence quilts van Ricky Tims.
tentoonstelling quilten
Tentoonstelling Quiltersgilde
De algemene tentoonstelling is dit jaar in de Lebuïneskerk in Deventer. Ook dit jaar zijn wij op de tentoonstelling aanwezig. Onze eerste dag zit er al op. Reuze gezellig om zoveel quilters te ontmoeten!

Lees alles over de tentoonstelling in het nieuwsartikel over de quilttentoonstelling.

Kijk ook bij de aanbiedingen m.b.t. Electric Quilt 6 in combinatie met de handleidingen. Deze aanbiedingen zijn ook geldig tijdens de tentoonstelling.

Zo snel mogelijk na afloop van de tentoonstelling hopen we een foto-impressie op onze site te plaatsen.
borduurfestival
Quilt & Borduurfestival
Ter gelegenheid van haar 15-jarig bestaan, organiseert Veltrop Shop een Quilt & Borduurfestival. Op dit festival is een uitgebreide expositie van quilts en borduurwerken. Ook zijn er allerlei demonstraties.

gratis blok van de maand september quilten patroon
Blok van de maand september

Het nieuwe blok van de maand heet Washingtons Puzzle


tijdschriften quilten - creative expressions
Nieuwe tijdschriften
Er zijn weer nieuwe tijdschriften geplaatst op onze pagina met tijdschriften. Neem eens een kijkje of er iets voor u bij zit en verwen uzelf met een jaar lang regelmatig een prachtig tijdschrift op uw deurmat.
vink patchwork patroon
Vink
Het gratis patroon wat u deze maand in de winkel krijgt hoort bij het thema `In de tuin`. Het is een vink.