Nieuwsbrief - 31 juli 2007

Terug naar het nieuwsoverzicht.Beste quiltsters en borduursters,

Het blijft deze zomer onverminderd druk in de winkel. En dat is niet zo vreemd met het weer wat we de laatste weken hebben. Want echt zomers kunnen we het niet noemen.

Na onze vakantie is er de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde. U leest er over in deze nieuwsbrief. Ook de nieuwe workshops en cursussen staan inmiddels op de site.

Data die van belang zijn:
Vakantiesluiting: 6 augustus tot en met 6 september 2007.
Van 3 t/m 5 september staan we op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde in Deventer.

workshop vlechtwerk


Workshops en cursussen

Het overzicht van workshops en cursussen voor het nieuwe seizoen staat op onze website. Neem snel een kijkje en schrijf u tijdig in.

Na uw aanmelding ontvangt u een email waarin het te betalen bedrag en het rekeningnummer vermeld staan. Na betaling van het deelnamebedrag is uw aanmelding definitief. Voor meer informatie over aanmelding kijk bij de algemene informatie activiteiten.

expositie wadn quilts

Tentoonstelling Wad’n Quilts
Museum het Admiraliteitshuis in Dokkum organiseert van 7 juli tot en met 27 oktober de tentoonstelling Wad’n Quilts! Op deze expositie zullen quilts te zien zijn rond het thema ‘Waddenzee’.
tentoonstelling quilten
Tentoonstelling Quiltersgilde
De algemene tentoonstelling is dit jaar in de Lebuïneskerk in Deventer. Ook dit jaar zullen wij op de tentoonstelling aanwezig zijn. Lees er alles over in het nieuwsartikel over deze quilttentoonstelling.

Kijk ook bij de aanbiedingen m.b.t. Electric Quilt 6 in combinatie met de handleidingen. Deze aanbiedingen zijn ook geldig tijdens de tentoonstelling.
startdag quilten
Startdag quilten
Op zaterdag 1 september organiseert de Stoffenstudio en Quiltkelder een Startdag voor liefhebbers van patchwork & quilten. De dag is bedoeld om quilters te helpen bij nieuwe quiltprojecten.
gratis blok van de maand augustus quilten patroon
Blok van de maand augustus

Het nieuwe blok van de maand heet Children`s Delight.


tuinbank patchwork patroon
Tuinbank
Het gratis patroon wat u deze maand in de winkel krijgt hoort bij het thema `In de tuin`. Het is een tuinbank. Ontwerp: Heleen Pinkster.