Nieuwsbrief - 2 mei 2007

Terug naar het nieuwsoverzicht.


 


Beste quiltsters en borduursters,

Het is deze dagen heerlijk weer om in het zonnetje te zitten met een borduurwerkje of met een klein quiltje. Het lijkt al wel zomer! Deze week is het vakantie voor onze kinderen. Gecombineerd met het mooie weer betekent dit dat onze winkel vrijdag 4 mei gesloten is. Zaterdag 5 mei bent u weer van harte welkom!

Thea Rothuis borduren expositie

Expositie Thea Rothuis
De Edese Thea Rothuis exposeert van 3 mei tot 28 juni haar borduurwerken in verzorgingshuis Het Maanderzand aan de Louise Henriëttelaan 17 te Ede. Thea is een klant die regelmatig in onze winkel komt.

EQ6 Electric Quilt 6 veelgestelde vragen

Moederdag
Vaders en kinderen hebben het maar moeilijk deze dagen: wat moet je nu weer geven voor moederdag? Help deze mensen een handje en wijs hen op het vernieuwde overzicht met quiltsoftware.

foto bewerken

Foto`s bewerken
De vakantieperiode zit er weer aan te komen. Tijd om voorbereid te zijn op de nieuwe toestroom van foto`s. Download in enkele minuten de gratis foto software en probeer het programma uit.

website Heleen Pinkster
Website Heleen Pinkster
Heleen Pinkster heeft sinds kort een eigen website. Neem eens een kijkje op haar site! Er staat momenteel een leuke serie blokken van de maand op.
internationaal
Quiltontwerp kiezen en blokken in het Frans beschikbaar
In de vorige nieuwsbrief vroegen we om mensen die vertaalwerk wilden doen voor onze site. Dat heeft enkele goede contacten opgeleverd. Inmiddels zijn de onderdelen "quiltontwerp-kiezen" en "blokken van de maand" in het Frans beschikbaar. Heeft u quilt- kennissen of vrienden die Frans spreken? Laat het hen a.u.b. weten.

We zoeken nog iemand met kennis van quilten die Duits vertaalwerk voor ons kan doen tegen een redelijke vergoeding.
gratis blok van de maand mei quilten patroon
Blok van de maand

Het nieuwe blok deze maand heet "Surprising Sun" oftwel "verrassende zon". Het hoeft geen uitleg wat dit in deze periode betekent...


roodborstje paper piecing
Roodborstje in de winkel
Het gratis patroon wat u deze maand in de winkel krijgt hoort bij het thema `In de tuin`. Het is deze keer een Roodborstje. Leuk, want in onze schuur heeft een roodborst-paartje onlangs een nestje gemaakt en momenteel zijn ze druk met het voeren van hun jongen.