Nieuwsbrief - 2 januari 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quilters en borduursters,

Allereerst wil ik jullie een voorspoedig en gezellig 2006 toewensen.

Opruiming
Het is één keer per jaar opruiming in onze winkel: in januari. De volgende dagen bent u van harte welkom om van allerlei koopjes te profiteren: 6, 7, 13 en 14 januari 2006. Het gaat om de volgende opruimingsacties:

  • Alle borduurpakketten 25% korting! (op de site hele maand januari)
  • Tientallen stoffen 25% korting
  • Alle stoffen 10% korting
  • Elke klant een gratis lapje uit de lappenmand
  • Elke klant een gratis blok van de maand
  • Tientallen stoffen € 5,= per meter

Ik ben vrij rigoureus door m’n winkel heen gegaan om stoffen voor de opruiming te selecteren. Dus zorg dat je er bij bent!

Nieuwe producten op de website
Onze website is de laatste tijd behoorlijk uitgebreid met artikelen op het gebied van quiltsoftware, printables en quiltboeken. In de vorige nieuwsbrief kondigde ik de quiltsoftware al aan. Nu is het totale assortiment aan software - gerelateerde artikelen te zien! Neem eens een kijkje en verbaas je over de uitgebreide hoeveelheid achtergrondinformatie die is opgenomen. Binnenkort wordt e.e.a. nog verder uitgebreid met Nederlandstalige voorbeelden.

Nieuw blok van de maand
Heleen Pinkster is weer voor ons aan de slag geweest. Er is een nieuw blok geplaatst op de blokkenpagina. Heleen heeft er tien voorbeelden bij gemaakt van hoe het blok verwerkt kan worden. Kijk naar het resultaat!

En tenslotte: ik hoop jullie ook in 2006 weer van dienst te kunnen zijn.